Οι Αστυνομικοί της Πρέβεζας έκοψαν την βασιλόπιτα τους

Σε όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου το βράδυ στο Ξενοδοχείο Margarona Royal η κοπή της βασιλόπιτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας.

Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων έδωσαν το παρών, ο βουλευτής Πρέβεζας της Ν.Δ Στέργιος Γιαννάκης, ο Δήμαρχος Νίκος Γεωργάκος και οι Αντιδήμαρχοι Γρηγόρης Κουμπής και Νίκος Παγγές,ο Γενικός Διευθυντής Αστυνομικών Υπηρεσιών Ηπείρου Κωνσταντίνος Δούβαλης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πρέβεζας Κωνσταντίνος Σιώρος και ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Γιώργος Παπατσίμπας, ενώ ο βουλευτής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μπάρκας έστειλε χαιρετισμό.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ευάγγελος Μυλωνάς ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθησαν στην εκδήλωση και τόνισε μεταξύ άλλων ότι το σωματείο των αστυνομικών αγωνίζεται για δίκαια αιτήματα του κλάδου απαιτώντας παράλληλα από την διοίκηση, δικαιοσύνη και αξιοκρατία γιατί όπως είπε με αυτά τα στοιχεία μπορεί να λειτουργήσει η αστυνομία προς όφελος της κοινωνίας. “Μπορούμε πολύ περισσότερα όλοι μαζί” υπογράμμισε ο κ. Μυλωνάς ζητώντας την συνεργασία των τοπικών φορέων.

Στη συνέχεια ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Γιώργος Παπατσίμπας ευχήθηκε με την σειρά του καλή χρονιά και σημείωσε ότι η ομοσπονδία βρίσκεται σε ένα υψηλό επίπεδο λειτουργίας και δράσης και υπερασπίζεται με σθένος τα δημοκρατικά δικαιώματα που κατέκτησε ο κλάδος όλα τα προηγούμενα χρόνια με σκληρούς συνδικαλιστικούς αγώνες σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία. ” Η Ομοσπονδία είναι πάντα δίπλα στον Έλληνα Αστυνομικό και υπερασπίζεται το επάγγελμα του που είναι το πιο στρεσογόνο και το πιο επικίνδυνο.” είπε ο κ. Παπατσίμπας και επεσήμανε πως οι αστυνομικοί ήταν ο μόνος κλάδος που ανέτρεψε μνημονιακούς νόμους.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στους τρεις απόστρατους αστυνομικούς τους Κωνσταντίνο Καπελάνο, Αθανάσιο Καψάλη και Σπυρίδωνα Σάββα, ενώ δόθηκαν έπαινοι και σε παιδιά αστυνομικών για τις επιδόσεις τους στις πανελλαδικές εξετάσεις.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites