Νοσοκομείο Πρέβεζας : Ορκίστηκε διοικητής και ανέλαβε καθήκοντα ο Δημήτρης Σκανδάλης

Καθήκοντα διοικητή στο Νοσοκομείο Πρέβεζας ανέλαβε και επίσημα ο Δημήτρης Σκανδάλης μετά και την δημοσίευση του διορισμού του, σε ΦΕΚ του Υπουργείου Υγείας.

Την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου έγινε και η ορκωμοσία του κ. Σκανδάλη στο γραφείο του διοικητή της 6ης ΥΠΕ στην Πάτρα κ. Γιάννη Καρβέλη.

Ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου Πρέβεζας δικηγόρος στο επάγγελμα, αναλαμβάνει τις τύχες του Νοσοκομείο Πρέβεζας, από τον Μίλτο Παππά η θητεία του οποίου κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μίλτος Παππάς ανέλαβε την διοίκηση του Νοσοκομείου της Πρέβεζας στην πιο δύσκολη καμπή του, κυριολεκτικά ένα βήμα πριν την πλήρη υποβάθμιση του.  Παρά τις αντιξοότητες, πάλεψε μαζί με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου απέναντι σε μεγάλες δυσκολίες και πέτυχε σημαντικά πράγματα. Με μεθοδικές κινήσεις, σταθερά βήματα και ορθή διαχείριση, κατάφερε να αναβαθμίσει αισθητά την λειτουργία του, σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια αυξήθηκε αισθητά ο αριθμός περιστατικών που εξυπηρετεί το Νοσοκομείο Πρέβεζας, γεγονός που δεν οφείλεται μόνο στις ανάγκες της περιοχής μας, αλλά και στις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας.

Επί ημερών Μιλτιάδη Παππά στη διοίκηση του Νοσοκομείου Πρέβεζας , ο αριθμός τον ειδικευμένων γιατρών αυξήθηκε από 34 στους 50 (μόνιμοι και επικουρικοί)  και των ειδικευόμενων από 5 στους 18, ενώ με συντονισμένες ενέργειες οι εργολάβοι στη φύλαξη και την καθαριότητα αποτελούν πλέον παρελθόν. Επίσης, αναφορικά με το κτιριακό θέμα που ταλανίζει πολλά χρόνια το Νοσοκομείο, επί διοίκησης Παππά υπεγράφη προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Ηπείρου ύψους 2 εκατ. ευρώ για την ενεργειακή αναβάθμιση του, εκτός αυτού έχει εγκριθεί η μελέτη σκοπιμότητας από την 6η ΥΠΕ για την κατασκευή στέγης στο δώμα της Μαιευτικής Κλινικής επιφάνειας 300 τμ, η οποία θα διαμορφωθεί κατάλληλα ώστε να δημιουργηθούν οι κοιτώνες των ιατρών, ενώ κατατέθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας και μελέτη για την δημιουργία WC μέσα στα δωμάτια των ασθενών. Το τελευταίο έτος προχώρησε η αγορά σύγχρονου υπερήχου για την γυναικολογική κλινική η οποία δεν είχε μέχρι πριν λίγες ημέρες υπέρηχο, παράλληλα δρομολογήθηκε η αλλαγή της λαμπαροσκοπικής κολόνας η οποία είχε να αλλαχθεί 21 ολόκληρα χρόνια και προκηρύχθηκε διαγωνισμός για την προμήθεια νέου σύγχρονου αξονικού τομογράφου 16 τομών. Τέλος, τέθηκαν σε λειτουργία όλες οι δομές του Νοσοκομείου Πρέβεζας όπως το ΚΕΦΙΑΠ.

Ο κ. Σκανδάλης λοιπόν παραλαμβάνει μία σημαντική “προίκα” από τον προκάτοχό του και ελπίδα όλων είναι να καταφέρει να την μεγαλώσει.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites