Συνεχίζεται η λειτουργία όλων των τμημάτων στο Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας με διευρυμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στον τομέα των χάλκινων πνευστών

Το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας “Σπύρος Δήμας” για το νέο σχολικό έτος, διεύρυνε το εκπαιδευτικό του πρόγραμμα στον τομέα των χάλκινων πνευστών οργάνων, με την προσθήκη του τρομπονιού, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε νέους μαθητές να εγγραφούν και να παρακολουθήσουν ένα νέο κύκλο σπουδών, με ένα επίσημο και αναγνωρισμένο πρόγραμμα φοίτησης.

Το τρομπόνι είναι όργανο απαραίτητο στις φιλαρμονικές και στις μπάντες, αλλά οι σπουδές των νέων παιδιών στο όργανο αυτό πραγματοποιούνταν ανεπίσημα, με τη συμμετοχή τους στα σύνολα αυτά.

Φέτος όμως, υπάρχει η δυνατότητα για τα παιδιά αυτά, αλλά και για κάθε ενδιαφερόμενο, να παρακολουθήσουν ένα αναγνωρισμένο και επίσημο πρόγραμμα σπουδών στο Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας, με εγκεκριμένο καθηγητή τρομπονιού.

Παράλληλα λειτουργεί και η σχολή ντραμς και παραδοσιακών κρουστών, για όλες τις ηλικίες και όλα τα είδη μουσικής ενώ συνεχίζονται και οι εγγραφές στις σχολές Πιάνου, Κιθάρας, Βιολιού, Μπουζουκιού, Κλασικού & Μοντέρνου Τραγουδιού,  Αρμονίου, Ηλεκτρικής Κιθάρας, Ανωτέρων Θεωρητικών και Σύνθεσης.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές καθημερινά, ώρες 10-1 & 4-8 στα τηλέφωνα 26820-25320 και 26820-26991.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κώστας Μπάρκας: Μήνυμα για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 

13/06/2021, 11:09 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Το μήνυμα του Δημάρχου Ζηρού Νίκου Καλάντζη εν όψει της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων

13/06/2021, 10:58 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ίδρυμα Ζογγολόπουλου : Η κατασκευή τελεφερίκ για εύκολη πρόσβαση στο μνημείο του Ζαλόγγου κρίνεται απαραίτητη

13/06/2021, 7:42 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στο  Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας ο ετήσιος έλεγχος γνώσης κολύμβησης των σπουδαστών/τριών της ΑΕΝ Ηπείρου 

12/06/2021, 6:32 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Δευτέρα και Τρίτη κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα διενεργήσει Rapid test σε Φιλιππιάδα και Θεσπρωτικό αντίστοιχα

12/06/2021, 5:47 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας Απόστολου Κατσανάκη προς τους υποψήφιους/ιες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

12/06/2021, 5:37 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites