Με κεράσματα ουζάκι ,τσιπουράκι αλλά και τοπικά εδέσματα από την Πρέβεζα γιόρτασαν τον πολιούχο τους στην Βέροια

Μία δυναμική ομάδα από την Πρέβεζα αποτελούμενη από εκπροσώπους της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων, του ΚΤΕΛ και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Θωμά πραγματοποίησε δράση για την τουριστική προώθηση του Νομού στην πόλη της Βέροιας, η οποία γιόρταζε τον πολιούχο της Άγιο Αντώνιο.

Με τουριστικά φυλλάδια του Νομού , με κεράσματα ουζάκι ,τσιπουράκι αλλά και τοπικά εδέσματα, πάρα πολλοί πιστοί που παρευρέθηκαν με κατάνυξη στην λιτάνευση της εικόνας και στον Ιερό Ναό του Αγίου Αντωνίου, εκεί ακριβώς όπου στήθηκε το περίπτερο της Ένωσης, πήραν μία γεύση από την Πρέβεζα.

Μία ημέρα νωρίτερα ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Πολύκαρπος Χαλκίδης μίλησε ζωντανά από το Λιμάνι της Πρέβεζας στο κανάλι ΒΕΡΝΙΝΑ TV όπου ανέλυσε τα συγκριτικά τουριστικά πλεονεκτήματα του Νομού μας αλλά και μίλησε για την ημέρα της αποστολής στην Βέροια προς τους τηλεθεατές της εκπομπής.

Σε ανακοίνωση της για την νέα αυτή δράση η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας αναφέρει μεταξύ άλλων : “Ήταν μια ημέρα κατάνυξης για την Βέροια , ημέρα εορτής και πραγματικά ήταν πολύ εντυπωσιακή η Λιτανεία όπου πάρα πολλοί πιστοί από την Πόλη της Βέροιας και των γύρω χωριών παρευρέθηκαν στον Ναό. Να επισημάνουμε το στήσιμο του περιπτέρου ήταν ακριβώς μπροστά στον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου. Με μια δυναμική ομάδα από την Πρέβεζα όπου με τουριστικά φυλλάδια του Νομού , με κεράσματα ουζάκι ,τσιπουράκι αλλά και τοπικά εδέσματα δώσαμε και προσφέραμε όποιες πληροφορίες χρειάστηκαν για να εξηγήσουμε στον επισκέπτη τον λόγο αλλά και το τί θα δεί κάποιος όταν επιλέξει για τις διακοπές του τον Νομό μας. Με λίγα λόγια δώσαμε την αύρα και τη γεύση της Πρέβεζας. Θεωρούμε πως ο Νομός μας χρειάζεται δυναμική προβολή και σε αυτό έχουμε στοχεύσει και εστιάσει ως Ένωση. Το επόμενο διάστημα ετοιμάζουμε μια νέα αποστολή όπου θα πρέπει να δηλώσετε όλοι συμμετοχή γιατί η μετακίνηση είναι δωρεάν και χρειαζόμαστε την βοήθεια όλων σας για καλύτερα αποτελέσματα.”


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites