Η Τραγική ιστορία της παίκτριας από την Πρέβεζα που συγκίνησε στο Master Chef

Μετά τον 29 χρονο Φίλιππο Τσιάβο  (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ) και η Κατερίνα – Ελένη με καταγωγή από την Πρέβεζα κέρδισε τους κριτές με τις μαγειρικές τις ικανότητες, ενώ συγκίνησε το τηλεοπτικό κοινό με την ιστορία της ζωής της.

H 36χρονη Κατερίνα Ελένη, η οποία κατάγεται από την Πρέβεζα και ζει τα τελευταία χρόνια στη Γερμανία δουλεύοντας σε κομμωτήριο, ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα για το MasterChef. Η ίδια μαγείρεψε στους τρεις κριτές μια βελουτέ κολοκύθας με γαρίδες και πήρε πανηγυρικά την ποδιά με τρία «ναι».

Η Κατερίνα Ελένη συγκίνησε ωστόσο, με την τραγική ιστορία της ζωής της, καθώς στα 14 της έφυγε από το σπίτι της γιατί δεν υπήρχαν οι σωστές συνθήκες για να μεγαλώσει ένα παιδί.

«Έφυγα στα 14 από το σπίτι μου και τότε ξεκίνησα την κομμωτική. Μικρή ήμουν καλή μαθήτρια και όνειρό μου ήταν να σπουδάσω νομική. Επειδή οι συνθήκες δεν ήταν οι ιδανικές, χρειάστηκε να φύγω από το σπίτι και αποφάσισα να ακολουθήσω την κομμωτική όχι από επιλογή, αλλά αναγκαστικά γιατί έπρεπε να κάνω κάτι που θα μου φέρει γρήγορα άμεσο κέρδος, να μπορέσω να ορθοποδήσω μόνη μου. Πήγα σε σχολή στα 14 μου κι έκανα τρεις δουλειές ταυτόχρονα.

 

Οι γονείς μου χώρισαν σε πολύ μικρή ηλικία. Με τον πατέρα μου δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις. Και από τη στιγμή που δεν είχαμε σχέσεις με τον πατέρα μου, έπρεπε η μητέρα μου να δουλεύει όλη μέρα. Κάπου μέσα στα χρόνια της εφηβείας χάθηκε λίγο η μπάλα και υπήρξαν άλλες καταστάσεις. Δεν υπήρξαν αυτές οι συνθήκες που θα έπρεπε να υπάρχουν για να μεγαλώνει ένα παιδί σωστά. Κι έτσι αποφάσισα στα 14 να φύγω από το σπίτι.

Από επιλογή έφυγα στα 14 από το σπίτι. Από επιλογή είμαι μόνη μου. Από επιλογή δεν παντρεύτηκα έναν μαλ@κα που θα με ταΐζει και θα με ποτίζει. Από επιλογή τα έχω κάνει όλα αυτά.

Αυτή την ποδιά την αφιερώνω στους φίλους μου και στη συγχωρεμένη τη γιαγιά μου που με έμαθε να μαγειρεύω. Έχω μία αδελφή, η οποία επειδή μοιάζει πάρα πολύ στον πατέρα μου και έχει στοιχεία του χαρακτήρα του που εμένα δεν μου ταιριάζουν, με την αδερφή μου δεν έχω επαφές. Τα κορίτσια με συνόδευσαν από τη Γερμανία εδώ, για μένα αυτές είναι οι αδερφές μου», είπε, μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Ελένη.

πηγη: fthis.gr

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites