Ο ξεχασιάρης Βουλευτής Πρέβεζας Στέργιος Γιαννάκης και η “αποστροφή του λόγου του”

Στην αντεπίθεση επιχείρησε να περάσει ο Βουλευτής Πρέβεζας της Νέας Δημοκρατίας Στέργιος Γιαννάκης, μήπως και μπορέσει με αυτό το τρόπο να μαζέψει τα ασυμμάζευτα μετά την γκάφα; του στην τελετή υποδοχής των πρωτοετών σπουδαστών της ΑΕΝ Ηπείρου ( ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

Σε ανακοίνωση του λοιπόν ο κ. Γιαννάκης κάνει λόγο για ” αποστροφή του λόγου του” και ξεκαθαρίζει ότι “σε τελετή υποδοχής σπουδαστών – σπουδαστριών όντως 28 χρόνια είχε να παραστεί Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας.” Όσοι βέβαια ήταν παρόντες στη συγκεκριμένη τελετή είδαν καθαρά ότι, όσα είπε ο κ. Γιαννάκης τα διάβαζε από τις σημειώσεις τους, όπως συνηθίζει πάντα!

Δείτε το βίντεο μετά το 5ο λεπτό

Εκτός από την προσπάθεια του να δικαιολογήσει το συγκεκριμένο ατόπημα ο κ. Γιαννάκης θέλησε να απαντήσει και στην ανακοίνωση του Βουλευτή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα τονίζοντας ότι:  “Όσο αναφορά την επίσκεψή των άλλων δύο υπουργών, του κ. Κουβέλη και του κ. Κουρουμπλή σε άσχετο χρόνο, «ήλθον, είδον και απήλθον» από τον Νομό Πρέβεζας, χωρίς να αφήσουν οποιοδήποτε θετικό αποτύπωμα, στην λειτουργία της ΑΕΝ, χωρίς να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση έστω κάποιων από τα προβλήματα της Ακαδημίας, με αποτέλεσμα η Σχολή να έχει την απογοητευτική εικόνα που έχει σήμερα.
Ο πλέον καίριος σταθμός στην λειτουργία της ΑΕΝ ήταν όταν, πριν 28 χρόνια, ο τότε Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας , μετά την επίσκεψή του, διατήρησε στην πόλη της Πρέβεζας την ΑΕΝ, που τότε – ως Σχολή Ασυρματιστών – θα έκλεινε (όπως συνέβη σε άλλες πόλεις που είχαν Σχολές με την συγκεκριμένη ειδικότητα) και την μετέτρεψε, αναβαθμίζοντάς την σε Ακαδημία.
Τα θετικά αποτελέσματα της χθεσινής επίσκεψης του νυν Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Πλακιωτάκη στην Πρέβεζα θα φανούν τους επόμενους μήνες και θα βελτιώσουν τόσο την διαβίωση των σπουδαστών και του διδακτικού προσωπικού, όσο και την γενικότερη αναβάθμιση της Ακαδημίας.
Γι’ αυτό κάποιοι ας μην γίνονται προπέτες.”

 

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites