Σάββατο, 11/07/2020

Νέα καινοτόμα τουριστική προβολή στην Κοζάνη από την Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας

Η ΠΡΕΒΕΖΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ  ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΖΑΝΗ

 Η Νέα δράση της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας με δυναμική και εξωστρέφεια ξεκινάει από την Κοζάνη και θα συνεχίσει σε ολόκληρη την Ελλάδα τα επόμενα χρόνια.

Με την συνεργασία του ΚΤΕΛ Ν. Πρεβέζης , τους Μετόχους, τον Πρόεδρό του Κο Κωνστανίνο Παππά  και με Φορείς ή Συλλόγους ή και με οποιονδήποτε εθελοντή επιθυμεί να έχει συμμετοχή για την προβολή του τόπου μας και του Νομού μας, θα στήσει με την άδεια των κατά τόπους Δήμων, έκθεση με διαφημιστικό τουριστικό υλικό – παραδοσιακά και τοπικά προϊόντα αλλά και μουσικά ακούσματα του Νομού μας, σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας που γιορτάζουν τον Πολιούχο ή κάποια μεγάλη Εορτή-Αργία ή ακόμη και σε μεγάλα Χριστουγεννιάτικα Χωριά όπως η «Ονειρούπολη Δράμας» και «Ο Μύλος των Ξωτικών» στα Τρίκαλα.

             Αυτή η δράση θα ξεκινήσει από την Κοζάνη την Παρασκευή 6/12/2019 ημέρα εορτής του Αγίου Νικολάου όπου είναι και ο Πολιούχος της. Σίγουρα το επόμενο διάστημα θα υπάρξουν και βελτιώσεις στο εγχείρημα. Στόχος της Ένωσης  είναι κάθε χρόνο από τον Οκτώβριο έως και τον Φεβρουάριο η δράση αυτή να γίνεται κάθε Μήνα και σε μια Πόλη.

  Για διευκρινίσεις και για δηλώσεις συμμετοχής όπου θα παρέχεται δωρεάν μετακίνηση επικοινωνήστε με τα εξής τηλέφωνα :

6944 439796 (Κος Πολύκαρπος) και

6942 786330 (Κα Κυριακή)

Δηλώσεις συμμετοχής εως Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου ώρα 22:00

Μ ε τιμή

Το  Δ.Σ.  της  Νέας Ενωσης

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ