ΠΡΕΒΕΖΑ: Καινοτόμο και δυναμικό το 1ο Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας

Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον  φεστιβάλ ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2019 με θέμα  την ψυχική υγεία  που μας αφορά όλους .Το 1ο  Φεστιβάλ Ψυχικής Υγείας διοργανώνει «Το Κέντρο Ψυχικής Υγείας & Κοινοτικό Κέντρο Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων (Κ.Ψ.Υ. – ΚΟ.ΚΕ.Ψ.Υ.Π.Ε.) του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας με αφορμή τα δέκα χρόνια λειτουργίας  του.

Το Φεστιβάλ  περιλαμβάνει   ομιλίες ,συναυλίες ,yoga , βιωματικά εργαστήρια , εικαστικά ,έκθεση φωτογραφίας , face painting ,που επικεντρώνονται στην ιδέα Ψυχική Υγεία και αποκαλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων για να προωθήσουν τη μάθηση, την έμπνευση και την καινοτομία  και να καταπολεμήσουν το στίγμα και τις διακρίσεις που συνοδεύουν τις παθήσεις της ψυχικής υγείας .

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Πρέβεζας  Νίκος Γεωργάκος κ,.α.

Επειδή μια παραγωγική ζωή δεν εξαρτάται μόνο από τη σωματική υγεία αλλά και από την ψυχική, στόχος της δράσης   είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού απέναντι σε  θέματα προαγωγής ψυχικής υγείας και ανάπτυξης ψυχικής ανθεκτικότητας σε έναν διαρκώς μεταβαλλόμενο κόσμο.

Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 και καθ όλη την διάρκεια των εκδηλώσεων θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφίας. Φωτογράφοι της έκθεσης είναι ο Χάρης Κωστάκης και η Τασούλα Τσιρώνη και συμμετέχουν  μέλη της θεατρικής ομάδας « Θεάτρου Πορεία »

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας και τον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων  και φίλων Ατόμων  με Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος Ν . Πρέβεζας  «Δύναμη».


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Αμμουδιά : Θάλασσα, ποτάμι και βροχή μετέτρεψαν τους δρόμους σε λίμνη

01/12/2021, 10:51 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Π.Ο.Ε -Ο.Τ.Α καταγγέλλει τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο

30/11/2021, 4:09 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ΣΕΗ Πρέβεζας συμβουλεύει για ασφαλή Χριστουγεννιάτικο στολισμό

30/11/2021, 3:48 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΟΜΙΔΑ – ΕΙΑΝΑ και Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων Νομού Πρέβεζας στο 24ο Forum Ανάπτυξης στην Πάτρα

30/11/2021, 3:45 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Plan B του Στράτου Ιωάννου για το Νοσοκομείο Πρέβεζας

30/11/2021, 3:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ανάπτυξη Τώρα: “Να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για να κηρυχθεί ο Δήμος Πρέβεζας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης”

30/11/2021, 3:26 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites