Παρών ο Παύλος Σαραμπασίνας στον Φορέα Διαχείρισης Απορριμμάτων Ηπείρου

Μία εκλογική διαδικασία που είχε πολύ θετικά αποτελέσματα για τον Νομό Πρέβεζας, ήταν αυτή που έγινε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Ιωαννίνων, αφού νέος πρόεδρος στον ΦΟΔΣΑ Ηπείρου αναδείχθηκε ο δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής, ο οποίος επικράτησε του Μιχάλη Πλιάκου, δημάρχου Ζίτσας.

Ο Νίκος Καλαντζής πήρε 17 ψήφους, ο Μιχάλης Πλιάκος 12 ενώ στη θέση του αντιπροέδρου αναδείχθηκε ο Θωμάς Μπέγκας ο οποίος πήρε 16 ψήφους με τον Γιώργο Αρλέτο να λαμβάνει μόλις 14.

Πέρα από τον Νίκο Καλαντζή, ο Νομός Πρέβεζας θα εκπροσωπείται και στην πενταμελή εκτελεστική επιτροπή του ΦΟΔΣΑ Ηπείρου, αφού εκλέχθηκε και ο Παύλος Σαραμπασίνας.

Ο πρώην Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντός του Δήμου Πρέβεζας  έλαβε 15 ψήφους και άφησε εκτός τον νυν Αντιδήμαρχο Πολεοδομίας του Δήμου Πρέβεζας Κώστα Ακρίβη, ο οποίος δεν κατάφερε να εκλεγεί προκαλώντας μεγάλη έκπληξη στο “στρατόπεδο” του Δημάρχου Πρέβεζας Νίκου Γεωργάκου.

Ένα από τα στοιχεία  που καθόρισε το αποτέλεσμα των εκλογών στο ΦΟΔΣΑ Ηπείρου ήταν μάλιστα η άποψη που εξέφρασε ο Παύλος Σαραμπασίνας ότι  «δεν θα πρέπει τις θέσεις στα συλλογικά όργανα να τις παίρνουν τα Γιάννινα» καθώς οι υπόλοιποι Δήμοι της Ηπείρου πληρώνουν ακριβά το “μάρμαρο” της μεταφοράς των απορριμάτων στο Καρβουνάρι, το κόστος της οποίας τα τελευταία χρόνια τριπλασιάστηκε.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Οι «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη σε Νεκρομαντείο και Κάστρο Πάργας

12/08/2022, 12:07 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επτά νέα οχήματα παρέλαβε ο Δήμος Πρέβεζας

12/08/2022, 11:55 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επιμελητήριο Πρέβεζας: Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων ΛΑΕΚ 1-49 έτους 2022.

12/08/2022, 11:46 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα: Εξιχνιάστηκε κλοπή από αυτοκίνητο σε παραλία

12/08/2022, 11:36 πμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Δήμος Πάργας : Προσωρινοί πίνακες κατάταξης υποψηφίων για την καθαριότητα στα σχολεία

12/08/2022, 11:24 πμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Τέσσερις νέες παιδικές χαρές σε χωριά του Δήμου Πάργας

12/08/2022, 11:15 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites