Δευτέρα, 13/07/2020

Εκδηλώσεις στην Πρέβεζα για τον Εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων

Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κος Αλέξανδρος Καχριμάνης και ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κος Στράτος Ιωάννου σας προσκαλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις για τον Εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων την Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2019.

Πρόγραμμα Εορτασμού Ενόπλων Δυνάμεων, 21 Νοεμβρίου 2019
09:45 π.μ. Τέλεση Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Πρεβέζης (κεντρική αγορά). Εκφώνηση ομιλίας από τον κ. Κωνσταντίνο Μπουρνάκα, Συνταγματάρχη ε.α.
10:20 π.μ. Τέλεση επιμνημόσυνης δέησης στο Ηρώο Πεσόντων της Πόλης και κατάθεση στεφάνων. Τήρηση ενός λεπτού σιγής και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Παράλληλες Εκδηλώσεις: Γενικός Σημαιοστολισμός από την 8 η πρωινή ώρα μέχρι τη δύση του ηλίου, κατά την ημέρα εορτασμού της επετείου καθώς και φωταγώγηση όλων των δημοσίων, δημοτικών και κοινοτικών καταστημάτων του νομού, καθώς και καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και Τραπεζών κατά τις βραδινές ώρες της 21ης Νοεμβρίου 2019.

Παρακαλούνται:
•Η Ιερά Μητρόπολη να ρυθμίσει τα θέματα της Δοξολογίας και Επιμνημόσυνης Δέησης  Ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Πρέβεζας, τα θέματα της συμμετοχής των Ενόπλων Δυνάμεων.  Η Δ/νση της Αστυνομίας Πρέβεζας τα θέματα της τάξης.
Ο Δήμος Πρέβεζας τον σημαιοστολισμό του Ηρώου Πεσόντων, την ηχητική κάλυψη και την καλαισθησία του χώρου γενικά.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ