Το «Ξαύγωμα» και η παρασκευή του αυγοτάραχου παρουσιάστηκαν από τον Πολύκαρπο Χαλκίδη, πρόεδρο Νέας Ένωσης Π.Ε. Πρέβεζας και τον παρασκευαστή αυγοτάραχου, Ανδρέα Γκούμα στην εκπομπή του OPEN TV “Ώρα Ελλάδος” με παρουσιαστές τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη .
Με την παρουσία του Προέδρου της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Κου Πολύκαρπου Χαλκίδη και με την συνεργασία του επιχειρηματία πάνω στο είδος των αλιευμάτων Κου Ανδρέα Γκούμα παρουσιάστηκε το αυγοτάραχο στην αρχική του μορφή που είναι αυγό , στο δεύτερο στάδιο της αφυδάτωσης και επεξεργασίας με αλάτι , και το τελικό στάδιο του κερώματος.
Το αβγοτάραχο είναι ένα προϊόν με ιδιαίτερα υψηλή διατροφική αξία , το οποίο διαθέτει φανατικούς λάτρεις ανά τον κόσμο. Θεωρείται δε από πολλούς ως το «Χαβιάρι της Ελλάδας».
Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας συνεχίζει δυναμικά με στρατηγικό σχεδιασμό και επιμονή για την προβολή του Νομού μας αλλά και για την προβολή των τοπικών μας προϊόντων και την τυποποίηση αυτών.
Με μήνυμα ότι τα προϊόντα της Πρέβεζας πρέπει να είναι στην πρώτη θέση της αγοράς διότι το αξίζουν η Νέα Ένωση θα συνεχίσει και το επόμενο διάστημα την προβολή και σε άλλα ιδιαίτερα τοπικά μας προϊόντα.