Υλικά ελαιοσυλλογής της HELLAGRO® για συγκομιδή και συσκευασία ελαιόκαρπου

Η HELLAGRO Α.Ε. είναι από τις λίγες εταιρείες που διαθέτει πιστοποιημένα υλικά ελαιοσυλλογής, κατασκευασμένα με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές. Η εταιρεία παρέχει ελαιόδιχτα DUROMESH και OLIVAGRO, ελαιόδιχτα μόνιμης στρώσης PERMAMESH, γκρι ελαιόπανα ONE 525, καθώς και σακιά ιούτης με ρίγες, υφαντά σακιά πολυπροπυλενίου RED-3 (γκρι τρίριγα) και πράσινα διχτυωτά σακιά.


Τα επώνυμα ελαιόδιχτα της HELLAGRO® DUROMESH και OLIVAGRO, ξεχωρίζουν για την πυκνή τους πλέξη, με κόμπους, καθώς και για την περιμετρική πράσινη ούγια που διαθέτουν. Αυτά τα χαρακτηριστικά εξασφαλίζουν μεγαλύτερη αντοχή των διχτυών, αποτρέπουν το δίπλωμα στις άκρες ενώ διευκολύνεται η σταθερή τους τοποθέτηση σε κάθε τύπο χωραφιού. Είναι διαθέσιμα σε διάφορες διαστάσεις, από μικρές 4×6 & 4×8 μέχρι 8×12 & 8×14, ώστε να καλύπτουν κάθε σύστημα φύτευσης. Οι ενισχυμένες πλευρές διευκολύνουν το χειρισμό των διχτυών κατά τη μετακίνηση τους, διαθέτουν σταθεροποιητές έναντι της UV ακτινοβολίας ενώ δεν περιέχουν τοξικές ουσίες που μπορεί να αλλοιώσουν την σύσταση και την ποιότητα των καρπών.


Τα ελαιοδιχτα μόνιμης στρώσης PERMAMESH προορίζονται για τοποθέτηση σε ελαιώνες όπου η συγκομιδή γίνεται με φυσική πτώση των ελιών μέσω της ωρίμανσης και του αέρα. Παράγονται από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας με σταθεροποίηση έναντι της UV ακτινοβολίας, που τα καθιστά ιδανικά για μακροχρόνια τοποθέτηση.


Τα γκρι ελαιόπανα ONE 525 της Hellagro παράγονται από άριστης ποιότητας πολυπροπυλένιο, πυκνής ύφανσης που εξασφαλίζει εξαιρετική μηχανική αντοχή, με συνεχές πλέξιμο χωρίς παραφασάδες και ανοίγματα, ενώ διαθέτουν διπλό στρίφωμα στις 4 πλευρές ώστε να μην ανοίγει η πλέξη.Όσον αφορά τη συσκευασία και τη μεταφορά των ελαιόκαρπων, η HELLAGRO® προσφέρει σακιά πολυπροπυλενίου RED-3 γκρι χρώματος με κόκκινες ρίγες, στριφωμένα, ώστε να μην ξηλώνονται. Διαθέτουν πυκνή πλέξη που διασφαλίζει ασφαλή μεταφορά και αποθήκευση των καρπών.
Τα σακιά ιούτης με κόκκινες ή μπλε ρίγες είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά, στριφωμένα, επιτρέπουν στο προϊόν να αναπνέει, ενώ παράλληλα το προστατεύουν από μικροτραυματισμούς λόγω της μαλακής υφής που έχει το συγκεκριμένο υλικό κατασκευής.


Τέλος η εταιρεία προσφέρει διχτυωτά σακιά από ίνα πολυαιθυλενίου (μεσινέζα) σε πράσινο χρώμα. Τα συγκριμένα προσφέρουν εξαιρετικό αερισμό στους καρπούς, ενώ η πυκνή πλέξη τους προστατεύει τους καρπούς από τραυματισμούς. Τα σακιά ιούτης και τα υφαντά διατίθενται σε χωρητικότητες 40, 50, 60 και 70 κιλών, ενώ τα διχτυωτά για 50 κιλά.
Τα ποιοτικά και επώνυμα προϊόντα της εταιρίας HELLAGRO® διασφαλίζουν τη σωστή, ασφαλή και απροβλημάτιστη συλλογή των καρπών, με ελεγμένες προδιαγραφές ποιότητας και χωρίς απώλειες σε υλικό ή σε καρπούς.

TAGS:


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Πάνω από 1,2 εκατομμύρια ευρώ σε παραγωγούς χοίρων και μελιού λόγω πανδημίας

18/01/2022, 11:00 πμ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εγκρίθηκε ερευνητικό πρόγραμμα καταπολέμησης του μαύρου αλευρώδη των εσπεριδοειδών.

23/11/2021, 12:37 μμ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Σύλλογος Γεωπόνων Πρέβεζας : Σχέδιο ΚΥΑ από το ΥΠΑΑΤ για την διαχείριση των κενών συσκευασιών γεωργικών φαρμάκων

20/04/2021, 12:13 μμ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ξεκινά ο δεύτερος ψεκασμός των ελαιοδένδρων  στα πλαίσια του προγράμματος Δακοκτονίας 2020

31/07/2020, 10:39 πμ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εκπαιδευτικά σεμινάρια στην Πρέβεζα για κτηνοτρόφους, παραγωγούς επαγγελματίες και εργαζόμενους στους κλάδους κρέατος και τυροκομικών προϊόντων

02/07/2020, 1:14 μμ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Παράταση προθεσμίας μέχρι 16 Μαϊου για νέα οινάμπελα

13/05/2020, 7:47 μμ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Προσλήψεις μόνιμων γεωπόνων στο ΥΠΑΑΤ και στον ΟΠΕΚΕΠΕ

08/05/2020, 11:53 πμ

ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ

Εκδόθηκε η Υπουργική Απόφαση για τον έλεγχο της Αφρικανικής Πανώλης των Χοίρων

15/04/2020, 4:01 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites