Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας είχε σήμερα ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος

Στη συνάντηση( η οποία πέραν του εθιμοτυπικού είχε και ουσιαστικό χαρακτήρα) συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ενωσης κ. Ευάγγελος Μυλωνάς, ο Γεν. Γραμματέας κ. Βασίλειος Στέφος, ο Αντιπρόεδρος κ. Κωσταντίνος Βλάχος, ο Ταμίας κ. Γεώργιος Παπαγεωργίου και ο Αν. Γεν.Γραμματέας κ. Ταξιάρχης Σάλιαρης .
Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από θέματα που αφορούν την αστυνόμευση αλλά και λειτουργικά ζητήματα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πρέβεζας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων έθεσε υπόψη του κ .Γεωργάκου την άμεση ανάγκη ενίσχυσης της αστυνομικής δύναμης αλλά και την αναβάθμιση των υφιστάμενων υποδομών χαρακτηρίζοντας παράλληλα ως ώριμο αίτημα την παραχώρηση οικοπέδου για την ανέγερση ενός σύγχρονου Αστυνομικού Μεγάρου στην Πρέβεζα.
Επίσης οι εκπρόσωποι των Αστυνομικών Υπαλλήλων της Πρέβεζας ζήτησαν τη συμβολή του Δήμου στην κατασκευή Μνημείου για τους Πεσόντες συναδέλφους τους.
Ο Δήμαρχος κ. Νίκος Γεωργάκος χαρακτήρισε ως μείζον ζήτημα και για τη Δημοτική Αρχή την ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης προς όφελος της τοπικής κοινωνίας ενώ απάντησε ότι θα διερευνήσει το αίτημα παραχώρησης οικοπέδου.
Ο κ .Γεωργάκος ευχαρίστησε θερμά το Διοικητικό Συμβούλιο της Ενωσης για την παρουσία τους και το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν σε ζητήματα που αφορούν όχι μόνο την άσκηση των αστυνομικών καθηκόντων αλλά και γενικότερα τη λειτουργία της πόλης , διαβεβαιώνοντας ότι ο Δήμος θα συνδράμει το έργο τους με κάθε δυνατό τρόπο.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites