Στις Βρυξέλλες σε ενημερώσεις για τα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας συμμετείχε στις Βρυξέλλες σε ενημερώσεις για τα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης  και σε συναντήσεις με Έλληνες Ευρωβουλευτές στο πλαίσιο πρόσκλησης από την Ελληνίδα Ευρωβουλευτή Μαρία Σπυράκη.

 

Σχεδόν με το σύνολο των Ελλήνων Ευρωβουλευτών του EPP είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος ο οποίος και μετέβη στις Βρυξέλλες κατόπιν προσκλήσεως της Ευρωβουλευτού κας Μαρίας Σπυράκη.

Αρχικά ο κ. Γεωργάκος είχε συνάντηση στο Ευρωκοινοβούλιο στις Βρυξέλλες με τον Ευρωβουλευτή κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη,  με τον οποίον είχαν συνεργασία και μίλησαν για την προοπτική της εντάξεως του Δήμου Πρέβεζας ως επίσημο μέλος στη Διεύθυνση Περιφερειών και Πόλεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής,όπου και  μέλος της οποίας αποτελεί ο Ευρωβουλευτής.

Στη συνέχεια και ως κύριο πρόγραμμα, ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος ,μαζί με πολλούς άλλους Έλληνες Δημάρχους, συμμετείχε στην υποδοχή, ξενάγηση και ενημέρωση για τις δυνατότητες χρηματοδοτήσεων που προσφέρονται από την Ε.Ε. στην ειδική ενημερωτική εκδήλωση που οργάνωσε η Ευρωβουλευτής κα Μαρία Σπυράκη στο Ευρωκοινοβούλιο.

Τέλος ο Δήμαρχος Πρέβεζας σε συνέχεια προσκλήσεως που είχε από την Ευρωβουλευτή κα Άννα- Μισέλ Ασημακοπούλου συμμετείχε στην ειδική δεξίωση – παρουσίαση που διοργάνωσε η Ελληνίδα Ηπειρώτισσα Ευρωβουλευτής από ελληνικά στελέχη των αρμοδίων υπηρεσιών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τη στρατηγική και το σχεδιασμό προγραμμάτων για τους Δήμους και τις Περιφέρειες η οποία και υποδέχθηκε το Δήμαρχο.

Στην ενημερωτική δεξίωση, ο κ.Νίκος  Γεωργάκος είχε σύντομες συναντήσεις με τον επικεφαλής των Ελλήνων Ευρωβουλευτών της ΝΔ και αντιπρόεδρο του ΕΛΚ κ. Βαγγέλη Μεϊμαράκη, εκ νέου με τον κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη, τον Έλληνα Ευρωβουλευτή και δημοσιογράφο κ. Γιώργο Κύρτσο   καθώς και  με τον κ. Στέλιο Κυμπουρόπουλο- με τον οποίο είχε προηγηθεί συνάντηση στην Πρέβεζα με υποψηφίους του Συνδυασμού της νίκης όλων  των Δημοτών «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!».- 

Τέλος ο Δήμαρχος Πρέβεζας είχε μία σύντομη συνάντηση με τον Έλληνα Ευρωβουλευτή κ. Θοδωρή Ζαγοράκη και συνομιλία με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και Αντιπρόεδρο της Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Όλοι οι Έλληνες Ευρωβουλευτές χαιρέτισαν το άνοιγμα στην εξωστρέφεια και στις ευρωπαΪκές πρακτικές από τη νέα Δημοτική Αρχή και εξέφρασαν στο Δήμαρχο Πρέβεζας  την υποστήριξη και την στήριξή τους στην νέα αναπτυξιακή πορεία του Δήμου.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Θερμό χειροκρότημα για το έργο “Ο Μπεχτσής”-Συνεχίζονται οι παραστάσεις από το Θεατρικό Εργαστήρι Πρέβεζας

08/12/2022, 11:43 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ολοκληρώθηκε η μελέτη για την στατική επάρκεια του παλιού Υδατόπυργου

08/12/2022, 11:37 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αυτοψία στην περιοχή της Βρυσούλας Λούρου από κλιμάκιο μηχανικών της Περιφέρειας Ηπείρου

08/12/2022, 11:34 πμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Θετικό το Δημοτικό Συμβούλιο Πάργας για την ειδικότητα “Βοηθού Νοσηλευτή” στο ΕΠΑΛ Καναλακίου

08/12/2022, 11:29 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μόνο στην Πρέβεζα απ’ ολόκληρη την ελληνική επικράτεια δε φτάνουν στα χέρια των μαθητών τα ξενόγλωσσα βιβλία

08/12/2022, 11:19 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ανοιχτά την Κυριακή τα καταστήματα στο Ιστορικό Κέντρο – Ανακοινώθηκε το εορταστικό ωράριο

08/12/2022, 10:52 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites