Με το δήμαρχο Πάργας συναντήθηκε ο Σύλλογος Τριτέκνων Ν. Πρέβεζας

Στο πλαίσιο υλοποίησης της απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Πρέβεζας, για συνάντηση με τους νέους Δημάρχους του νομού μας ,πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον νέο Δήμαρχο Πάργας κ. Νίκο Ζαχαριά την Τρίτη 22/10/2019 στο Δημαρχείο Καναλακίου.
Από την πλευρά του Συλλόγου παρουσιάστηκαν στον Δήμαρχο οι δράσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τρίτεκνη οικογένεια και ζητήθηκε η περαιτέρω συμβολή του Δήμου στην προσπάθειά  να βοηθηθούν οι τρίτεκνες οικογένειες του Δήμου Πάργας καθώς και η ενίσχυση των παροχών του Δήμου προς τις τρίτεκνες οικογένειες.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα .Ο κ. Ζαχαριάς υποσχέθηκε να μελετήσει τις προτάσεις σχετικά τις μειώσεις στα δημοτικά τέλη καθαριότητας , με βάση το οικογενειακό εισόδημα και να εξετάστούν προτάσεις που θα βοηθησουν τις τρίτεκνες οικογένειες σε όλες τις δραστηριότητες που έχει ο Δήμος .
Από τη Σύλλογο Τριτέκνων Ν. Πρέβεζας συμμετείχαν: Δήμος Βασίλης πρόεδρος , η Κούστα Ερατώ Γραμματέας, η Κασκάνη Σταυρούλα μέλος και υπεύθυνη περιοχής Φαναρίου και η Νάκου Αθανασία μέλος .

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Π.Ο.Ε -Ο.Τ.Α καταγγέλλει τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο

30/11/2021, 4:09 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ΣΕΗ Πρέβεζας συμβουλεύει για ασφαλή Χριστουγεννιάτικο στολισμό

30/11/2021, 3:48 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΠΟΜΙΔΑ – ΕΙΑΝΑ και Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων Νομού Πρέβεζας στο 24ο Forum Ανάπτυξης στην Πάτρα

30/11/2021, 3:45 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Plan B του Στράτου Ιωάννου για το Νοσοκομείο Πρέβεζας

30/11/2021, 3:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ανάπτυξη Τώρα: “Να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για να κηρυχθεί ο Δήμος Πρέβεζας σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης”

30/11/2021, 3:26 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πάγια και σταθερή διεκδίκηση της Π.Ε.Δ. Ηπείρου η σύνδεση Πρέβεζας με Ιόνια και η κατασκευή των οδικών αξόνων Πρέβεζα-Ηγουμενίτσα-Μαυρομάτι, Ιωάννινα-Καλπάκι-Κακαβιά

30/11/2021, 2:09 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites