Με τον Σύλλογο “Παρέμβαση για τα ζώα” συναντήθηκε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος

Την Τρίτη 1η Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του Συλλόγου “Παρέμβαση για τα ζώα” με τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νίκο Γεωργάκο.

Η συνάντηση είχε ως θέμα τα ζητήματα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Σε αυτή  την πρώτη επαφή ενημέρωσης κατ´ αρχήν τέθηκε το ζήτημα που έχει προκύψει με την άρση της άδειας λειτουργίας του Καταφυγίου στο Νεοχώρι.

Το Δ.Σ του Συλλόγου ενημέρωσε διεξοδικά τον Δήμαρχο  για τις επιπτώσεις στα ζώα, αλλά και για την αναγκαιότητα που αποτελεί μονόδρομο για τον Δήμο μας, να προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την άρση της ανάκλησης της άδειας και ασφαλώς για την άμεση δρομολόγηση μελέτης για την συνολική αναβάθμιση και ανακατασκευή του Καταφυγίου μέσω του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ»,  ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες προδιαγραφές. Αυτό άλλωστε αποτελούσε εδώ και κάποια  χρόνια μόνιμο αίτημα του Συλλόγου προς τον Δήμο Πρέβεζας με σειρά γραπτών υπομνημάτων και δημοσιεύσεων.

Ο Δήμαρχος κ. Γεωργάκος κατανόησε την ανάγκη της δημιουργίας σύγχρονων υποδομών στον χώρο του υπάρχοντος Καταφυγίου στο Νεοχώρι, συμφωνώντας με το Σύλλογο και υποσχέθηκε να δρομολογήσει άμεσα τις διαδικασίες. Τέθηκαν και αλλά ζητήματα όπως το ζήτημα του Δημοτικού Κτηνιατρείου επίσης αίτημα του Συλλόγου εδώ και πολύ καιρό, και για το οποίο ο Δήμαρχος είναι θετικός. Ο Σύλλογος “Παρέμβαση για τα ζώα” αναμένει την πρώτη συνεδρίαση της πενταμελούς επιτροπής, όπου και θα δρομολογηθούν διάφορες δράσεις και για τα ζώα της πόλης.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εμπορικός Σύλλογος Ιστορικού Κέντρου : Νέο κλείσιμο της αγοράς θα οδηγήσει σε σειρά λουκέτων

26/01/2021, 3:38 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σοβαρή καθίζηση στη Τοπική Κοινότητα Νικόπολης

26/01/2021, 2:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μεγάλος κίνδυνος για σοβαρά πλημμυρικά φαινόμενα στη Πέτρα

26/01/2021, 1:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συντονισμένη επιχείρηση της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας οδήγησε σε σύλληψη για αρχαιοκαπηλία και ναρκωτικά στον Πειραιά

26/01/2021, 12:24 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Στις 58 ανέρχονται οι κενές θέσεις φαρμακείων στο Νομό – Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Φεβρουαρίου οι αιτήσεις για άδεια ίδρυσης

26/01/2021, 12:07 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αίτημα της Λαϊκής συσπείρωσης για ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου με μόνο και αποκλειστικό θέμα την διαχείριση των απορριμμάτων 

26/01/2021, 10:17 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites