Με τον Σύλλογο “Παρέμβαση για τα ζώα” συναντήθηκε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος

Την Τρίτη 1η Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του Συλλόγου “Παρέμβαση για τα ζώα” με τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νίκο Γεωργάκο.

Η συνάντηση είχε ως θέμα τα ζητήματα της διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς. Σε αυτή  την πρώτη επαφή ενημέρωσης κατ´ αρχήν τέθηκε το ζήτημα που έχει προκύψει με την άρση της άδειας λειτουργίας του Καταφυγίου στο Νεοχώρι.

Το Δ.Σ του Συλλόγου ενημέρωσε διεξοδικά τον Δήμαρχο  για τις επιπτώσεις στα ζώα, αλλά και για την αναγκαιότητα που αποτελεί μονόδρομο για τον Δήμο μας, να προβεί σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες για την άρση της ανάκλησης της άδειας και ασφαλώς για την άμεση δρομολόγηση μελέτης για την συνολική αναβάθμιση και ανακατασκευή του Καταφυγίου μέσω του προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ»,  ώστε να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες προδιαγραφές. Αυτό άλλωστε αποτελούσε εδώ και κάποια  χρόνια μόνιμο αίτημα του Συλλόγου προς τον Δήμο Πρέβεζας με σειρά γραπτών υπομνημάτων και δημοσιεύσεων.

Ο Δήμαρχος κ. Γεωργάκος κατανόησε την ανάγκη της δημιουργίας σύγχρονων υποδομών στον χώρο του υπάρχοντος Καταφυγίου στο Νεοχώρι, συμφωνώντας με το Σύλλογο και υποσχέθηκε να δρομολογήσει άμεσα τις διαδικασίες. Τέθηκαν και αλλά ζητήματα όπως το ζήτημα του Δημοτικού Κτηνιατρείου επίσης αίτημα του Συλλόγου εδώ και πολύ καιρό, και για το οποίο ο Δήμαρχος είναι θετικός. Ο Σύλλογος “Παρέμβαση για τα ζώα” αναμένει την πρώτη συνεδρίαση της πενταμελούς επιτροπής, όπου και θα δρομολογηθούν διάφορες δράσεις και για τα ζώα της πόλης.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο Δασάρχης – Οι ΧΑΔΑ και τα επικίνδυνα δάση της Περιφερειακής Ενότητας

24/06/2022, 6:31 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εντυπωσιάζει το Sea Cloud ΙΙ στο λιμάνι της Πρέβεζας

24/06/2022, 4:57 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

«Λαμπατίνες» στην Πάργα

24/06/2022, 4:38 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ίδρυση νέων Τομέων ΕΠΑ.Λ. στην Πρέβεζα και το Καναλάκι

24/06/2022, 4:34 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μια όμορφη βραδιά με ένα ταξίδι στην ελληνική παράδοση

24/06/2022, 4:20 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Στο Πολυδύναμο Κέντρο του ΟΚΑΝΑ ο Νίκος Γεωργάκος

24/06/2022, 4:09 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites