Δευτέρα, 01/06/2020

Ένα «απαράδεκτο και τριτοκοσμικό φαινόμενο» λίγα μέτρα από το Νοσοκομείο Πρέβεζας

Το χρόνιο θέμα με τον αγωγό της ΔΕΥΑΠ δίπλα στον Προμαχώνα, ο οποίος μεταφέρει όμβρια,αλλά συγχρόνως χύνονται σ’ αυτόν παράνομα και λύματα από αποχετεύσεις σπιτιών της περιοχής ( ντάπιας) που δεν έχουν συνδεθεί (!!!) με τον βιολογικό της πόλης, θίγει με επιστολή του προς τον Διευθυντή της ΔΕΥΑ Πρέβεζας κ. Παπουτσή, ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Πρέβεζα».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στην επιστολή του ο Σύλλογος η εικόνα στην έξοδο του αγωγού προς τη θάλασσα με τη δυσοσμία, το χρωματισμό,
τη σύνθεση των λυμάτων και την ύπαρξη τρωκτικών εκεί επιβεβαιώνουν ότι το πρόβλημα δεν έχει λυθεί, ενώ ζητά εκ νέου από την ΔΕΥΑΠ να τον ενημερώσει , εάν υπάρχει από την υπηρεσία προγραμματισμένη επέμβαση στην περιοχή για την εξάλειψη του απαράδεκτου και τριτοκοσμικού – όπως τονίζει- φαινομένου, μέσα στον αστικό ιστό, λίγα μέτρα από το Δημόσιο Νοσοκομείο της πόλης και δίπλα στον ιστορικό χώρο του Προμαχώνα.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος όπως υπογραμμίζει προτίθεται να καταθέσει, στη νέα Δημοτική Αρχή, πρόταση ανάπλασης της γαλήνιας περιοχής προς όφελος των κατοίκων, αλλά και των επισκεπτών και ο αγωγός μαζί με το κτίσμα είναι τα πιο μελανά σημεία σ’ αυτή.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ