Granita tea, η πιο καλοκαιρινή απόλαυση … στο Coffee Island στην Πρέβεζα

Ελαφριά, δροσερά και με μοναδική γεύση, τα Granita Teas είναι τα πιο must ροφήματα του καλοκαιριού! Στην παραλία, μετά το πρωινό jogging, ακόμα και στη δουλειά θα δώσουν χρώμα στην καθημερινότητά σου. Απόλαυσε το ηλιοβασίλεμα, δροσίσου στη θάλασσα ή συντρόφευσε τo Pilates σου με ένα ποτήρι παγωμένο τσάι.

yoga fitness granita

Ας τα γνωρίσουμε

Γρανίτα και τσάι, 100% φυσικές & φυτικές πρώτες ύλες, όλα σε ένα ποτήρι! Βρες την ισορροπία μεταξύ διατροφής και άσκησης, ενώ ταυτόχρονα απολαμβάνεις το αγαπημένο σου παγωμένο τσάι χωρίς συντηρητικά και χρωστικές. Ανακάλυψε τις 3 διαφορετικές επιλογές της σειράς Granita Tea και πέρασε ζεστά πρωινά, χαλαρά απογεύματα ή έντονες στιγμές άσκησης συντροφιά με την πιο δροσερή και healthy απόλαυση.

Exotic Harmony – Πράσινο τσάι με ιβίσκο

Ο εξωτικός ιβίσκος με το χαρακτηριστικό του κόκκινο χρώμα συναντά το πράσινο τσάι σε ένα ισορροπημένο παγωμένο ρόφημα. Μια υγιεινή πρόταση που αναζωογονεί, με φυσικά εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού και ιβίσκου. Δύο συστατικά που θωρακίζουν τον οργανισμό σου και δημιουργούν μια λαχταριστή παγωμένη γρανίτα, χαρίζοντας απόλαυση και αρμονία!

Lime Balance – Λευκό τσάι με lime και ginger

Τι σημαίνει balance; Η χαλαρή, ήπια γεύση του λευκού τσαγιού συνδυάζεται με το  πικάντικο twist που προσφέρει το lime με το ginger, προσθέτοντας ένταση στη γεύση. Πρόκειται για ένα ice drinkμε φυσικά εκχυλίσματα λευκού τσαγιού, χυμού lime &  ginger. Αφέσου στη συντροφιά του καθώς κάνεις ελλειπτικό ή απολαμβάνοντας τη χαλαρή απογευματινή σου βόλτα με φίλους.

Strawberry Twist – Τσάι Rooibos με acerola, φράουλα και elderberry

Πηγή Βιταμίνης C από εκχύλισμα τσαγιού rooibos, εκχύλισμα elderberry σε συνδυασμό με χυμό φράουλα και acerola. Ποιος δεν αγαπά τη γρανίτα φράουλα που απολάμβανε κάθε καλοκαίρι από τα παγωτατζίδικα στο νησί; Αυτή η γεύση που θυμίζει θάλασσα, παιχνίδια και φίλους μπορεί να σε συντροφεύσει και στο σήμερα χωρίς τύψεις!

drinking granita tea

Είναι μόνο για εσένα που ασκείσαι;

Ασφαλώς και όχι! Πρόκειται για 3 υγιεινές επιλογές που μπορούν να συνδυαστούν με την άσκηση και τη γυμναστική, αλλά δεν σε περιορίζουν. Μπορείς να συνοδεύσεις κάθε σου στιγμή ή να προσφέρεις στον εαυτό σου χαλάρωση και κάτι δροσιστικό που θα σε ανακουφίσει από τη ζέστη!

sports granita tea

Μην ξεχνάς…

Μπορείς να προμηθευτείς πριν ή μετά το work out σου ένα παγωμένο ποτήρι Granita Tea από το Espresso Bar, σε οποιοδήποτε κατάστημα Coffee Island. Διάλεξε τον αγαπημένο σου συνδυασμό και κάνε upgrade στα απογεύματά σου!

granita teas 3 flavours

Καφεκοπτείο Coffee Island Πρέβεζα

Διεύθυνση: Λεωφ. Ειρήνης 98, Πρέβεζα 481 00

Τηλέφωνο: 2682 022222

Facebook : Coffee Island Preveza


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites