Στην 84η ΔΕΘ ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος στο πλαίσιο της αποστολής του στην 84η ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου ήταν προσκεκλημένος στα  1α επιχειρηματικά βραβεία “Θαλής ο Μιλήσιος”, τα οποία διοργανώθηκαν υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου και με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος και του Συνδέσμου Εξαγωγέων – ΣΕΒΕ.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας πλαισιωμένος από τον Αντιδήμαρχο Διοικητικών – Οικονομικών Υπηρεσιών & Προγραμματισμού Οργάνωσης & Πληροφορικής κ. Ιωάννη Δαρδαμάνη, στο πλαίσιο της εκδηλώσεως συνομίλησε για θέματα του Δήμου με αρκετούς Υπουργούς και στελέχη της Κυβέρνησης καθώς και με αρκετούς παράγοντες της οικονομίας και της αγοράς μέλη του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος και του Συνδέσμου Εξαγωγέων – ΣΕΒΕ.

Λόγω της ημέρας ιδιαίτερη σημασία είχαν οι επαφές με την ηγεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων με τον Υπουργό κ. Άδωνι Γεωργιάδη σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και τον Υφυπουργό κ. Νίκο Παπαθανάση καθώς και με την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Νίκη Κεραμέως εν όψει του νέου σχολικού έτους και κυρίως η συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο με τον οποίο ο Δήμαρχος θα συναντηθεί στο άμεσο μέλλον. 

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας προσκάλεσε στην Πρέβεζα τους Υπουργούς και τα στελέχη της Κυβερνήσεως και δήλωσε ότι «Έφτασε η ώρα και η στιγμή, ο Δήμος Πρέβεζας, ο Δήμος της Καρδιάς μας, να ενταχθεί με δυναμισμό και στρατηγική στον τομέα της νεανικής επιχειρηματικότητας ως σύμμαχος της νέας γενιάς αξιοποιώντας κάθε πηγή αλλά και τις εξαιρετικές ικανότητες και δυναμικές των νέων δημοτών,  οι οποίοι μετά το δρόμο της αριστείας στις σπουδές επιθυμούν να περάσουν στο δρόμο της επαγγελματικής καταξίωσης, της παραγωγικής δημιουργίας  και των επιτυχιών.» 

Σήμερα Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος του Δήμου Πρέβεζας θα παραστεί στα εγκαίνια της ΔΕΘ καθώς και στην ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο Βελλίδειο, έχοντας σειρά συναντήσεων με φορείς και εκθέτες στην 84η ΔΕΘ.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites