Πέθανε ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Πέθανε σήμερα ο γνωστός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, μια εμβληματική φιγούρα της μουσικής, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 63 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας διέμενε τις τελευταίες ημέρες στον Βόλο, στο σπίτι που διατηρούσε στον Πτελεό Μαγνησίας καθώς είχε πραγματοποιήσει εκεί μια συναυλία. Την θλιβερή είδηση για το θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα επιβεβαίωσε πριν λίγο στο Lifo.gr και συνεργάτιδά του. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Αχιλλοπούλειο του Βόλου τα ξημερώματα, μετά από καρδιακή προσβολή που πιθανότητα υπέστη στη διάρκεια της νύχτας, ενώ δεν έγιναν γνωστές ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες. Η τελευταία εμφάνιση του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα με τον Νίκο Πορτοκάλογλου, στο Βόλο, την περασμένη Παρασκευή: Σύμφωνα με πληροφορίες τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα βρήκε χωρίς τις αισθήσεις του, η κόρη του. Η τελευταία του συναυλία ήταν με τον Νίκο Πορτοκάλογλου στο δημοτικό θέατρο Βόλου, ενώ για αύριο ήταν προγραμματισμένη η συναυλία στο Ηρώδειο, όπου θα τραγουδούσαν για τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Η είδηση για τον αιφνίδιο θάνατό του έχει σκορπίσει θλίψη σε όλους καθώς ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας ήταν ένας από τους πιο δημοφιλείς εκπροσώπους και δημιουργούς της ελληνικής έντεχνης και ροκ σκηνής. Με δεκάδες δίσκους στο βιογραφικό του και τα τραγούδια του να έχουν αγαπηθεί από χιλιάδες, αφήνει πίσω του μια μουσική κληρονομιά με την καριέρα του που ξεκίνησε πριν από 40 χρόνια, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ με αγγλικό στίχο με τους “P.L.J. Band” με τίτλο ‘Gaspar’. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα της μουσικής και η δισκογραφία των 18 δίσκων περιλαμβάνει τραγούδια που είναι όχι μόνο κλασικά, αλλά μέχρι σήμερα ακούγονται και αγαπιούνται από χιλιάδες φανς.

Πηγή: www.lifo.gr


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΕΛΛΑΔΑ

Μίνι ανασχηματισμός στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη

03/01/2024, 6:04 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοίνωση ΕΛΣΤΑΤ – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στις διενεργούμενες Έρευνες

20/11/2023, 1:00 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επίσημη τελετή έναρξης στον Μύλο των Ξωτικών

20/11/2023, 12:40 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια κατά τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου

24/10/2023, 7:59 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Αυξημένα μέτρα Τροχαίας σε όλη την επικράτεια λαμβάνει η Ελληνική Αστυνομία κατά την περίοδο του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου

09/08/2023, 11:30 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Ανακοινώθηκε η νέα κυβέρνηση-Τα καινούργια πρόσωπα και τα νέα υπουργεία

26/06/2023, 5:55 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές χωρίς διόδια : Πότε θα είναι ελεύθερη η διέλευση

21/06/2023, 2:09 μμ

ΕΛΛΑΔΑ

Επιστροφή πινακίδων και αδειών οδήγησης και κυκλοφορίας για τις εκλογές της Κυριακής 25ης Ιουνίου

21/06/2023, 1:51 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites