Τι οδήγησε τον Χαράλαμπο Κακιούζη στην ανεξαρτητοποίηση;

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης κατέθεσε σήμερα ο Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοτικής Συνεργασίας, Χαράλαμπος Κακιούζης. Η ανεξαρτητοποίηση του είχε διαρρεύσει εδώ και ημέρες, αυτό όμως που δεν είχε γίνει γνωστό, ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τον πρώτο σε σταυρούς Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης του πρώην Δημάρχου Πρέβεζας Χρήστου Μπαϊλη, στο να επιλέξει αυτό τον δρόμο.

Όσοι ξέρουν τον Χαράλαμπο Κακιούζη, γνωρίζουν πως όλα αυτά τα χρόνια ήταν ο “ακούραστος εργάτης” της παράταξης που ξεχωρίζει για το ήθος και την αξιοπρέπεια του, χαρακτηριστικά που απέδειξε ότι διαθέτει και στην τελευταία εκλογική αναμέτρηση για τον Δήμο Πρέβεζας, καθώς ενώ όλοι γνώριζαν ότι η “Δημοτική Συνεργασία” δεν θα είναι ξανά Δημοτική Αρχή, εκείνος επέλεξε να στηρίξει μέχρι το τέλος τον πρώην Δήμαρχο Χρήστο Μπαϊλη.

Τι οδήγησε όμως τον Χαράλαμπο Κακιούζη στην ανεξαρτητοποίηση; Όπως αναφέρει και ο ίδιος στην δήλωση ανεξαρτητοποίησης του το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισε από την παράταξη μια μη αιτιολογημένη – έως και σήμερα – δυσπιστία προς το πρόσωπο του. Το γεγονός ότι ο πρώην Δήμαρχος δεν πήρε ξεκάθαρη θέση σε όλο αυτό, έκανε τον Χαράλαμπο Κακιούζη να πάρει την απόφαση και να πορευτεί ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος στην νέα αυτοδιοικητική περίοδο.

Ακολουθεί η Δήλωση Ανεξαρτητοποίησης του Δημοτικού Συμβούλου της Δημοτικής Συνεργασίας Χαράλαμπου Κακιούζη:
“Πριν από 13 χρόνια πήρα την απόφαση να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση. 

Έπειτα από την υποψηφιότητα μου και την εκλογή του , δίπλα στον καθόλα άξιο και έντιμο Δήμαρχο κ. Χρήστο Μπαϊλη, κλήθηκα από την θέση του Αντιδημάρχου Δ.Ε Λούρου αλλά και του Δημοτικού Συμβούλου να είμαι δίπλα στους συνδημότες μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αυτό μου έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσω καλύτερα τον τόπο και τους ανθρώπους του, να βιώσω τις αγωνίες τους και να αφουγκραστώ τις ελπίδες τους για το μέλλον.

Η εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαϊου μου έδωσε ηθική ικανοποίηση, αφού οι δημότες μου έκαναν την τιμή να με επιλέξουν και πάλι να τους εκπροσωπήσω στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αυτό που θα ήθελα να γνωρίζουν όλοι είναι ότι κατά την διάρκεια αυτών των ετών ήμουν παρών όπου χρειάστηκε, προσπαθώντας να δώσω λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας και όχι μόνο.

Δυστυχώς, το τελευταίο διάστημα αντιμετώπισα από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή μια μη αιτιολογημένη – έως και σήμερα – δυσπιστία προς το πρόσωπο μου. 

Αποτέλεσμα αυτής, είναι η διαμόρφωση μίας κατάστασης και ενός κλίματος απέναντι μου από μέρος της παράταξης της “Δημοτικής Συνεργασίας”, που με οδήγησε – μετά από πολύ σκέψη – να πορευτώ ως ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος την νέα αυτοδιοικητική περίοδο.

Η πολιτική εξάλλου είναι ένας δύσκολος “στίβος” που έχει τους δικούς του κανόνες τους οποίους, εμείς που ασχολούμαστε με αυτή, πρέπει να τους αποδεχτούμε. 

Ευχαριστώ θερμά τον κ. Μπαϊλη καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του συνδυασμού για την συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα.

Βεβαιώνω,τόσο τους ίδιους όσο και τους δημότες πως θα συνεχίσω να είμαι δίπλα τους, να αγωνιώ μαζί τους, να παλεύω για την καθημερινότητα και να αποδεικνύω την αγάπη και το ενδιαφέρον για τον τόπο μας.”

 

 


1 σχόλιο για “Τι οδήγησε τον Χαράλαμπο Κακιούζη στην ανεξαρτητοποίηση;”

  1. Ο/Η Νο λέει:

    Και γιατί δεν ανεξαρτητοποιήθηκε στις εκλογές ο σύντροφος Κακιούζης;;
    Κατέβα ανεξάρτητος να σε παραδεχτώ..
    Εκλέχτηκε με ένα συνδυασμό και πριν καν συγκροτηθεί σε σώμα το νέο δημοτικό συμβούλιο ανεξαρτητοποιήθηκε…
    Εγώ που τη μία ψήφο την έδωσα στον Κακιούζη θεωρώ ότι με γέλασε…

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites