Αθηνά Κωνσταντάκη : Ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση!

Βασικό της χαρακτηριστικό η οργάνωση, αλλά και η εργατικότητα. Η Αθηνά Κωνσταντάκη που ορίστηκε σήμερα από τον Δήμαρχο Πρέβεζας κ. Νίκο Γεωργάκο ως εντεταλμένη Σύμβουλος σε θέματα εποπτείας και συντονισμού Παιδείας, Κοινωνικής Πολιτικής, Κοινωνικές Δομές και Πολιτισμού, έχει πολλά “ένσημα” και κυρίως μεγάλη εμπειρία στον τομέα του πολιτισμού.

Αρχαιολόγος με δυνατό βιογραφικό, αφού είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού διπλώματος στη Βυζαντινή Αρχαιολογία και Υποψήφια Διδάκτωρ Αρχαιολογίας στη Φιλοσοφική Σχολή του ΑΠΘ.

Εργάζεται ως αρχαιολόγος ΙΔΑΧ στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας, ενώ προηγήθηκε μία μακρόχρονη πορεία (1998-2019) ως επί συμβάσει αρχαιολόγος στο Υπουργείου Πολιτισμού (8η ΕΒΑ Ιωαννίνων, ΛΓ΄ ΕΠΚΑ, Εφορεία Αρχαιοτήτων Πρέβεζας, Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας & Λευκάδας) σε έργα ανάδειξης και ανασκαφής στον αρχαιολογικό χώρο Νικόπολης (Παλαιοχριστιανικά τείχη κ Βασιλικές, Μεγάλο Θέατρο Νικόπολης), στον αρχαιολογικό χώρο Νεκρομαντείου και Εφύρας και στο Δρυμό Βόνιτσας.

Ασχολήθηκε, επίσης, με τη σύνταξη Μουσειολογικών Μελετών (Νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Νικόπολης, Εκθεσιακός χώρος στην Ι.Μ. Παρηγορήτισσας Άρτας) και επιμελήθηκε την έκθεση του Μουσείου Εκκλησιαστικής Τέχνης της Ι.Μ. Φανερωμένης Λευκάδας κ.α.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αθηνά Κωνσταντάκη, όπως και οι υπόλοιποι εντεταλμένοι σύμβουλοι που όρισε ο κ. Γεωργάκος, θα προσφέρει τις υπηρεσίες της αμισθί.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Κώστας Μπάρκας: Μήνυμα για τους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 

13/06/2021, 11:09 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Το μήνυμα του Δημάρχου Ζηρού Νίκου Καλάντζη εν όψει της έναρξης των Πανελλαδικών εξετάσεων

13/06/2021, 10:58 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ίδρυμα Ζογγολόπουλου : Η κατασκευή τελεφερίκ για εύκολη πρόσβαση στο μνημείο του Ζαλόγγου κρίνεται απαραίτητη

13/06/2021, 7:42 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Στο  Δημοτικό Κολυμβητήριο Πρέβεζας ο ετήσιος έλεγχος γνώσης κολύμβησης των σπουδαστών/τριών της ΑΕΝ Ηπείρου 

12/06/2021, 6:32 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Δευτέρα και Τρίτη κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα διενεργήσει Rapid test σε Φιλιππιάδα και Θεσπρωτικό αντίστοιχα

12/06/2021, 5:47 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας Απόστολου Κατσανάκη προς τους υποψήφιους/ιες των Πανελλαδικών Εξετάσεων

12/06/2021, 5:37 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites