Έλειπαν τα 3/4 της Ηπείρου …

Αρνητικές εντυπώσεις στο μεγαλύτερο ίσως μέρος των φορέων της Ηπείρου, προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη και του Υφυπουργού κ. Μάριου Κόνσολα στα Ιωάννινα.

Ο Υπουργός Τουρισμού και ο Υφυπουργός άρχισαν από την Περιφέρεια Ηπείρου τον κύκλο επαφών της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Τουρισμού με τις Περιφέρειες όλης της χώρας, στο πλαίσιο των προγραμματικών εξαγγελιών του υπουργού για την σύσταση Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον Δήμαρχο της πόλης κ. Μωυσή Ελισάφ, φορείς του τουρισμού και θεσμικούς φορείς μόνο από τον Νομό των Ιωαννίνων.

Αυτό είναι και το γεγονός που δημιούργησε έντονη δυσαρέσκεια σε φορείς των άλλων τριών νομών της Περιφέρειας, οι οποίοι δεν κλήθηκαν σε συνάντηση με τον Υπουργό στα Ιωάννινα, σε αντίθεση με φορείς των Ιωαννίνων, όπως για παράδειγμα οι Ξενοδόχοι,  οι οποίοι έχοντας πολυμελή εκπροσώπηση, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για αρκετή ώρα με τον Υπουργό και να του θέσουν όχι ένα, όχι δύο, αλλά δεκαέξι αιτήματα αποκλειστικά και μόνο για τον Νομό Ιωαννίνων.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν οι συγκεκριμένες συναντήσεις ορίστηκαν από το Υπουργείο Τουρισμού ή την Περιφέρεια Ηπείρου, το σίγουρο είναι ότι Ήπειρος δεν είναι μόνο τα Ιωάννινα και αυτό θα πρέπει να γίνει αντιληπτό τόσο από τους Υπουργούς που επισκέπτονται την περιοχή, όσο και από την Περιφέρεια Ηπείρου.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ

Ήπειρος : Εξετάσεις για απόκτηση ειδικής άδειας οδήγησης οχημάτων μεταφοράς επικίνδυνων εμπορευμάτων

12/06/2021, 6:25 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Περιφέρεια Ηπείρου : Σε εξέλιξη η διαδικασία πληρωμών επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19

12/06/2021, 6:16 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Ήπειρος : Αναδόχους νέων έργων ανέδειξε η Οικονομική Επιτροπή

12/06/2021, 6:12 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Κορωνοϊός : 15 νέα κρούσματα στην Ήπειρο – Αναλυτικά η κατανομή

12/06/2021, 6:02 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Γιώργος Στύλιος: Ένα καλό νέο για την Άρτα. Περισσότερα από 1,5 εκ. € εγκρίθηκαν επιπλέον για τη βελτίωση της παράκαμψης Αθαμανίου και τον Οδικό άξονα Αθαμανίου – Θεοδωριάνων.

12/06/2021, 5:55 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Κορωνοϊός : Μονοψήφιος αριθμός νέων κρουσμάτων στην Ήπειρο

09/06/2021, 5:58 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites