Έλειπαν τα 3/4 της Ηπείρου …

Αρνητικές εντυπώσεις στο μεγαλύτερο ίσως μέρος των φορέων της Ηπείρου, προκάλεσε η πρόσφατη επίσκεψη του Υπουργού Τουρισμού κ. Χάρη Θεοχάρη και του Υφυπουργού κ. Μάριου Κόνσολα στα Ιωάννινα.

Ο Υπουργός Τουρισμού και ο Υφυπουργός άρχισαν από την Περιφέρεια Ηπείρου τον κύκλο επαφών της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Τουρισμού με τις Περιφέρειες όλης της χώρας, στο πλαίσιο των προγραμματικών εξαγγελιών του υπουργού για την σύσταση Περιφερειακού Συμβουλίου Τουρισμού.

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον Δήμαρχο της πόλης κ. Μωυσή Ελισάφ, φορείς του τουρισμού και θεσμικούς φορείς μόνο από τον Νομό των Ιωαννίνων.

Αυτό είναι και το γεγονός που δημιούργησε έντονη δυσαρέσκεια σε φορείς των άλλων τριών νομών της Περιφέρειας, οι οποίοι δεν κλήθηκαν σε συνάντηση με τον Υπουργό στα Ιωάννινα, σε αντίθεση με φορείς των Ιωαννίνων, όπως για παράδειγμα οι Ξενοδόχοι,  οι οποίοι έχοντας πολυμελή εκπροσώπηση, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για αρκετή ώρα με τον Υπουργό και να του θέσουν όχι ένα, όχι δύο, αλλά δεκαέξι αιτήματα αποκλειστικά και μόνο για τον Νομό Ιωαννίνων.

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν οι συγκεκριμένες συναντήσεις ορίστηκαν από το Υπουργείο Τουρισμού ή την Περιφέρεια Ηπείρου, το σίγουρο είναι ότι Ήπειρος δεν είναι μόνο τα Ιωάννινα και αυτό θα πρέπει να γίνει αντιληπτό τόσο από τους Υπουργούς που επισκέπτονται την περιοχή, όσο και από την Περιφέρεια Ηπείρου.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Η κατανομή των νέων κρουσμάτων Κορωνοϊού στην Ήπειρο

01/12/2020, 7:19 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά εντάχθηκε πλέον στο myKEPlive

01/12/2020, 1:04 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Ανακοίνωσε 8 προσλήψεις στην Ήπειρο ο ΟΚΑΝΑ – Πέντε θέσεις στην Πρέβεζα

29/11/2020, 10:32 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Νέα κρούσματα Κορωνοϊου και στους 4 Νομούς της Ηπείρου

28/11/2020, 7:32 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Στην Άρτα και τα Γιάννενα τα νέα κρούσματα Κορωνοϊου στην Ήπειρο

27/11/2020, 6:35 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννενα: Νέα κρούσματα κορωνοϊού στο στρατόπεδο Κατσιμήτρου

27/11/2020, 12:24 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites