Ορκίστηκε η Νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Πρέβεζας

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης  χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του νέου Δημάρχου  Πρέβεζας κ.Νίκου Γεωργάκου και των λοιπών αιρετών που απαρτίζουν το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, την Δημοτική Κοινότητα και τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου. 

 

Το τρίπτυχο  δουλειά, ήθος, σεβασμός   καθορίστηκε από το νέο Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο ως το “σκαλοπάτι” που θα σηκώσει τον Δήμο ψηλότερα και θα τον οδηγήσει στην επίτευξη του στόχου της επιτυχίας.

Ο κ.Γεωργάκος  μιλώντας , κατά την διάρκεια  της τελετής της ορκωμοσία του ιδίου, των  Δημοτικών , Κοινοτικών και Τοπικών Συμβούλων, απεύθυνε κάλεσμα ενότητας και συνεργασίας  προς τους αιρετούς, τα στελέχη του Δήμου και πάνω απ΄όλα στους Δημότες δηλώνοντας πεπεισμένος ότι  στο τέλος της παραγωγικής, δημιουργικής και ενωτικής θητείας δεν θα “περισσέψει” κανείς στο μεγάλο και σπουδαίο όραμα για τον σύγχρονο και λειτουργικό   Δήμο που αξίζει στον καθένα μας και οφείλουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας.

Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε  μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης στην κατάμεστη αίθουσα της Λαϊκής Αγοράς από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ Χρυσόστομο με παρόντες μεταξύ άλλων  τον Βουλευτή Κώστα Μπάρκα, τον Αντιπεριφερειάρχη Στράτο Ιωάννου, τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας Ιωάννη Λώλο,τον Δήμαρχο Ζηρού Νίκο Καλαντζή, το νέο και απερχόμενο Δήμαρχο Πάργας Νίκο Ζαχαριά και Αντώνη Νάστα αντίστοιχα, τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Πρέβεζας Ιωάννη Μπούρη, τον Αστυνομικό Διευθυντή  Πρέβεζας Κωσταντίνο Σιώρο, την Λιμενάρχη Σταματίνα Μαργέλη και πολλών ακόμη εκπροσώπων φορέων και συμπολιτών που θέλησαν να ευχηθούν καλή επιτυχία στη νέα Δημοτική Αρχή.

Τις δικές του ευχές   τόσο προς τον κ.Γεωργάκο όσο και προς όλους όσοι συμμετείχαν στην διαδικασία της ορκωμοσίας  απεύθυνε ο Σεβασμιώτατος , ενώ ακολούθησε πολιτικός όρκος για τους αιρετούς που το επέλεξαν.

Ο κ.Γεωργάκος  ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι  τίμησαν τον συνδυασμό “Δήμος της Καρδιάς μας”   και κυρίως τους Δημότες δεσμευόμενος ότι από την  1η Σεπτεμβρίου ξεκινά μια νέα ημέρα για τον Δήμο.

Δεν παρέλειψε δε να  απευθύνει κάλεσμα ενότητας   – ενάντια στην όποια μικροπολιτική   ή προσωπικά μικροσυμφέροντα -δηλώνοντας ότι ο ίδιος δεν  θα κρυφτεί ούτε θα αποφύγει τα δύσκολα ενώ παράλληλα δεν θα ανεχθεί  και δεν θα υποκύψει στα κακοπροαίρετα και στα όποια προσχεδιασμένα, με στόχο να πληγεί η ανάπτυξη και η ορθή λειτουργία του Δήμου. 

Πολιτικά ορκίστηκαν τα μέλη των παρατάξεων Στροφή στο μέλλον , Λαϊκή Συσπέιρωση και Ανυπότακτη Κίνηση για την Πρέβεζα.

Πλούσιο φωτορεπορταζ και βίντεο σε λίγη ώρα …

That Facebook ID is unauthorized for use, please go to Settings and add it.

 


2 σχόλια για “Ορκίστηκε η Νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Πρέβεζας”

  1. Ο/Η Νο λέει:

    Θεός φυλαξοι…

  2. Ο/Η Κώστας Ραπτης λέει:

    Εκείνον τον δημοκράτη που έπαιρνε με απευθείας αναθέσεις έργα τον ξαναψηφισαν.να δω η καινούργια δημοτική αρχή πως θα τον χειριστεί τον κύριο αέρα Πατέρα

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites