Προβλήματα με την πεζοδρόμηση του κεντρικού δρόμου του Καναλακίου

Την πλατεία Ομόνοιας θυμίζει το χωριό το οποίο μένω πριν την έναρξη του Μετρό. Μετά την δημιουργία του πεζοδρομίου, να σημειωθεί ότι η μελέτη ήταν από τον προηγούμενο αιώνα, ένα κομφούζιο δημιουργείτε τις μεσημεριανές ώρες στον κεντρικό δρόμου του Καναλακίου.

Το πλάτος του πεζοδρομίου θυμίζει πλατεία Συντάγματος με την μόνη διαφορά ότι ο δρόμος είναι αρκετά στενός. Απαγορευτικά υπάρχουν και από τις δυο μεριές που αγνοούνται συστηματικά από τους οδηγούς γιατί διπλά είναι οι καφετέριες και ως γνωστό η δύναμη της συνήθειας και του βολέματος είναι δύσκολο να ξεπεραστεί…. αλλά και οι χώροι στάθμευσης δεν επαρκούν. όχι μόνο για την καλοκαιρινή περίοδο αλλά και για την χειμερινή.

Πολλοί καταστηματάρχες δυσανασχετούν γιατί έχει μειωθεί ο τζίρος τους διότι δηλώνουν ότι είναι κακοτεχνία έτσι όπως φτιάχτηκε το πεζοδρόμιο, αλλά και οδηγοί λεωφορείων και μεταφορών, πολλές φορές χρειάζονται αρκετά λεπτά να διασχίσουν (300 μέτρων απόσταση από την Εθνική τράπεζα μέχρι τα φανάρια) για να απεγκλωβιστούν από την κυκλοφοριακή συμφόρηση. (όλα αυτά ενω η διαδρομή είναι μονόδρομος)

Τα φανάρια που η ζωή τους ήταν περίπου 6 μήνες δεν λειτουργούν

Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ στους πολιτικούς της περιοχής για αυτό το έργο γνωρίζετε όλοι το μορφωτικό και κοινωνικό τους επίπεδο οπότε μπορείτε να αναλογιστείτε . Μην ξεχνάτε όμως ότι είναι προέκταση του εαυτού σας γιατί εσείς τους ψηφίζετε..

 

φωτογραφία αρχείου.

 


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

Uncategorized

Συναυλία από τμήματα Μουσικής του Δήμου Πάργας

28/06/2023, 5:59 μμ

Uncategorized

Υποψήφιος Δήμαρχος Ηγουμενίτσας ο Αντώνης Μπέζας

11/06/2023, 11:11 μμ

Uncategorized

Online Dating Safety and How to Recognize Red Flags

14/02/2023, 11:02 μμ

Uncategorized

«Ο Κατά Φαντασίαν Ασθενής» του Μολιέρου στην Πρέβεζα

21/06/2022, 12:02 μμ

Uncategorized

Η Πάργα απο ψηλά (Αφήγηση)

11/06/2022, 2:56 μμ

Uncategorized

“Πρωταθλητές” στην ανακύκλωση και φέτος οι μαθητές του Δήμου Ζηρού

03/06/2022, 10:37 πμ

Uncategorized

ΑντιΝΑΤΟϊκή διαδήλωση σε Πρέβεζα και Άκτιο – Έκαψαν σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ – Έγραψαν συνθήματα έξω από τη ΝΑΤΟική βάση στο Άκτιο

18/04/2022, 9:33 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites