Η Ντόρα Μπακογιάννη πλέκει το εγκώμιο του Σπύρου Κυριάκη : “Είναι ένας νέος άνθρωπος, επιχειρηματίας, ξέρει την αγορά, ξέρει τα προβλήματα”

Το εγκώμιο του Σπύρου Κυριάκη “έπλεξε”, σε συνέντευξη της στο Ράδιο Πρέβεζα και στην εκπομπή του Γιάννη Μπαρκούζου, η Υποψήφια Βουλευτής Χανίων κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

Η κ. Μπακογιάννη δεν αφήνει κανένα περιθώριο για αντίθετη άποψη, σχετικά με το ότι ο Σπύρος Κυριάκης ανήκει στην οικογένεια Μητσοτάκη πολιτικά, καθώς όπως υπογράμμισε συνδέονται προσωπικά εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Μιλώντας για την Πρέβεζα η κ. Μπακογιάννη τόνισε ότι είναι ένας ευλογημένος τόπος αξίζει να αναπτυχθεί και με τη ΝΔ κυβέρνηση θα αναπτυχθεί. «Είναι πολύ ισχυροί οι δεσμοί μου με την Ήπειρο. Ο πατέρας μου έλεγε πάντοτε, ότι όταν έχεις ένα φίλο Ηπειρώτη, τον έχεις για όλη σου τη ζωή. Όπως ξέρετε συνδέομαι προσωπικά με τον Σπύρο Κυριάκη εδώ και πάρα πολλά χρόνια, έχω παρακολουθήσει όλη την πορεία του, είμαι από κοντά σε διάφορα θέματα οπότε ενημερώνομαι από πρώτο χέρι. Εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθειά του αυτή τη στιγμή, είναι ένας νέος άνθρωπος, επιχειρηματίας, ξέρει την αγορά, ξέρει τα προβλήματα. Είναι από τους ανθρώπους που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη με τα στελέχη, να μπούνε δηλαδή άνθρωποι νέοι στην πολιτική, άρα χαίρομαι διπλά. Πιστεύω ότι η Πρέβεζα έχει εξαιρετικά άξιους ανθρώπους, εύχομαι καλή επιτυχία και το βράδυ της Κυριακής να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί» τόνισε η κ. Μπακογιάννη


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites