Δύο οι έδρες … Δύο και τα Φαβορί!

Γράφει η Ανδριάνα Σολδατου

Η ώρα της κάλπης για τις Βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου πλησιάζει και στην εκλογική περιφέρεια Πρέβεζας τα φαβορί για τις δύο βουλευτικές έδρες έχουν ήδη ξεχωρίσει.

Από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κώστας Μπάρκας, έχει αποδείξει και με το παραπάνω πως αξίζει να είναι ξανά Βουλευτής Πρέβεζας καθώς μετά τον Κωνσταντίνο Κονοφάγο και τον Αναστάσιο Μπάλκο είναι ο τρίτος Βουλευτής του Νομού που είδε γραφείο σε Υπουργείο, ως υφυπουργός Εργασίας. Αυτό, πέρα από πολύ μεγάλη τιμή για την Πρέβεζα, ήταν και μία επιβράβευση για τον ίδιο.

Ο Κώστας Μπάρκας είναι ένας άνθρωπος νέος που η πολιτική του ανέλιξη δεν τον έχει αλλάξει. Είναι ο ίδιος Κώστας Μπάρκας που γνωρίσαμε το 2012, όταν και εκλέχθηκε για πρώτη φορά βουλευτής Πρέβεζας. Απλός, προσιτός και οικείος, μα πάνω από όλα ένας πολιτικός που έχει θέσεις και άποψη! Αρκετοί ψηφοφόροι μπορεί να διαφώνησαν πολλές φορές μαζί του για πολλά ζητήματα, εθνικά και τοπικά! Όμως αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι, ο Κώστας Μπάρκας είναι ένα πολιτικό πρόσωπο που τα τελευταία χρόνια, αποτέλεσε την φωνή της Πρέβεζας στο ελληνικό κοινοβούλιο. Μία φωνή δυνατή που όταν χρειάστηκε και βάζοντας στην άκρη κομματικές διαφορές, συνεργάστηκε άψογα με Δημάρχους, Περιφερειάρχη και Αντιπεριφερειάρχη για να λυθούν πολλά προβλήματα και καταστάσεις.

Στις 7 Ιουλίου η Πρέβεζα θα έχει την ευκαιρία να κάνει δύο τις δυνατές φωνές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Το προβάδισμα που φαίνεται πως έχει ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Κυριάκης, δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες για την επόμενη μέρα στο Νομό Πρέβεζας.

Όπως όλα δείχνουν η Νέα Δημοκρατία θα είναι η επόμενη κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης επόμενος πρωθυπουργός. Η άριστη σχέση που διατηρεί διαχρονικά ο Σπύρος Κυριάκης με την οικογένεια Μητσοτάκη, ισχυροποιεί και την συμμετοχή που θα έχει στην επόμενη βουλή.

Νέος και εκείνος, με πολύ δυνατό βιογραφικό και μεγάλη πολιτική εμπειρία ( Μέλος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. από τον Απρίλιο του ‘97 και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ το 2016), κάτι που φαίνεται και στις ομιλιες του αφού είναι από τους λιγους που δεν χρειάζεται σημειωσεις για να μιλήσει, μπήκε στον στίβο της πολιτικής για να προσφέρει στο Νομό Πρέβεζας. Άνθρωπος με πολιτικές θέσεις που, όπως και ο Κώστας Μπάρκας, ξέρει να μιλάει πολιτικά!

Τι καλύτερο για τον Νομό Πρέβεζας να έχει δύο βουλευτές νέους, έμπειρους, με δυνατό πολιτικό λόγο!

Αν η κάλπη επιβεβαιώσει τα προγνωστικά … Τότε, η Πρέβεζα στην επόμενη βουλή θα εκπροσωπείται από ένα ΙΣΧΥΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ, που πέρα από τις πολιτικές διαφορές τους ενώνει κάτι πολύ δυνατό. Ο Νομός Πρέβεζας …


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites