Την δική του πολιτική ιστορία στο Νομό Πρέβεζας γράφει ο Κώστας Μπάρκας

Μπορεί στην επόμενη βουλή να μην καθίσει στα Υπουργικά έδρανα, αλλά στα βουλευτικά, η σαρωτική του όμως επικράτηση δεν αφήνει κανένα περιθώριο να αμφισβητηθεί η τεράστια εμπιστοσύνη των πολιτών της Πρέβεζας στο πρόσωπο του.

Οι δυόμιση χιλιάδες και πλέον σταυροί διαφοράς με τους οποίους εκλέχθηκε από τον δεύτερο υποψήφιο κ. Σπύρο Βελέντζα αποδεικνύουν ότι στο πρόσωπο του Κώστα Μπάρκα οι πολίτες της Πρέβεζας βλέπουν έναν δυνατό πολιτικό που έτρεξε και θα τρέξει για την Πρέβεζα. Έναν δυνατό πρώην κυβερνητικό βουλευτή και Υφυπουργό που θα είναι και ένας ακόμα πιο δυνατός βουλευτής της αντιπολίτευσης, καθώς οι ευθύνες για έναν βουλευτή της αντιπολίτευσης είναι, εξίσου μεγάλες με αυτές ενός Κυβερνητικού Βουλευτή.

Με την επανεκλογή του ο Κώστας Μπάρκας γράφει – υπό προϋποθέσεις – την δική του πολιτική ιστορία στην Πρέβεζα, καθώς  αν η νέα κυβέρνηση εξαντλήσει την τετραετία, τότε θα γίνει ο Βουλευτής με τη μεγαλύτερη συνεχόμενη βουλευτική θητεία στο Νομό. Ενώ αξίζει να θυμόμαστε ότι ο Κώστας Μπάρκας είναι ο Τρίτος Βουλευτής του Νομού που κάθισε σε Υπουργικά Έδρανα μετά τους Κωνσταντίνο Κονοφάγο και Αναστάσιο Μπάλκο.Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές στην Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε Πρέβεζας

20/09/2023, 9:41 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη σε περιοχή της Πρέβεζας για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών 

20/09/2023, 9:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Π.Ε Πρέβεζας : Συνεχίζεται από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης η συγκέντρωση ειδών για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας 

20/09/2023, 8:47 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Πρέβεζα, η Πάργα και το Μέτσοβο στα πλάνα τούρκων κατασκόπων – Συνελήφθησαν στον Πόρο

20/09/2023, 8:42 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Μεγάλη συγκέντρωση και παράσταση νίκης για τον Γιώργο Νίτσα και την “Ανάπτυξη Τώρα”

20/09/2023, 12:21 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Μιχάλης Διακομιχάλης : Ένας « Πρεβεζάνος » από την Νίσυρο

18/09/2023, 9:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Νεκροθάφτες σε ρόλο μεσάζοντα – προξενητή δικηγορικών γραφείων

18/09/2023, 8:58 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σεμινάρια Ε.Φ.Ε.Τ. από το Επιμελητήριο Πρέβεζας

18/09/2023, 8:43 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites