Κυριακή, 20/09/2020

Την δική του πολιτική ιστορία στο Νομό Πρέβεζας γράφει ο Κώστας Μπάρκας

Μπορεί στην επόμενη βουλή να μην καθίσει στα Υπουργικά έδρανα, αλλά στα βουλευτικά, η σαρωτική του όμως επικράτηση δεν αφήνει κανένα περιθώριο να αμφισβητηθεί η τεράστια εμπιστοσύνη των πολιτών της Πρέβεζας στο πρόσωπο του.

Οι δυόμιση χιλιάδες και πλέον σταυροί διαφοράς με τους οποίους εκλέχθηκε από τον δεύτερο υποψήφιο κ. Σπύρο Βελέντζα αποδεικνύουν ότι στο πρόσωπο του Κώστα Μπάρκα οι πολίτες της Πρέβεζας βλέπουν έναν δυνατό πολιτικό που έτρεξε και θα τρέξει για την Πρέβεζα. Έναν δυνατό πρώην κυβερνητικό βουλευτή και Υφυπουργό που θα είναι και ένας ακόμα πιο δυνατός βουλευτής της αντιπολίτευσης, καθώς οι ευθύνες για έναν βουλευτή της αντιπολίτευσης είναι, εξίσου μεγάλες με αυτές ενός Κυβερνητικού Βουλευτή.

Με την επανεκλογή του ο Κώστας Μπάρκας γράφει – υπό προϋποθέσεις – την δική του πολιτική ιστορία στην Πρέβεζα, καθώς  αν η νέα κυβέρνηση εξαντλήσει την τετραετία, τότε θα γίνει ο Βουλευτής με τη μεγαλύτερη συνεχόμενη βουλευτική θητεία στο Νομό. Ενώ αξίζει να θυμόμαστε ότι ο Κώστας Μπάρκας είναι ο Τρίτος Βουλευτής του Νομού που κάθισε σε Υπουργικά Έδρανα μετά τους Κωνσταντίνο Κονοφάγο και Αναστάσιο Μπάλκο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ετικέτες:

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ