Τετάρτη, 05/08/2020

Η Ντόρα Μπακογιάννη πλέκει το εγκώμιο του Σπύρου Κυριάκη : «Είναι ένας νέος άνθρωπος, επιχειρηματίας, ξέρει την αγορά, ξέρει τα προβλήματα»

Το εγκώμιο του Σπύρου Κυριάκη «έπλεξε», σε συνέντευξη της στο Ράδιο Πρέβεζα και στην εκπομπή του Γιάννη Μπαρκούζου, η Υποψήφια Βουλευτής Χανίων κ. Ντόρα Μπακογιάννη.

Η κ. Μπακογιάννη δεν αφήνει κανένα περιθώριο για αντίθετη άποψη, σχετικά με το ότι ο Σπύρος Κυριάκης ανήκει στην οικογένεια Μητσοτάκη πολιτικά, καθώς όπως υπογράμμισε συνδέονται προσωπικά εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Μιλώντας για την Πρέβεζα η κ. Μπακογιάννη τόνισε ότι είναι ένας ευλογημένος τόπος αξίζει να αναπτυχθεί και με τη ΝΔ κυβέρνηση θα αναπτυχθεί. «Είναι πολύ ισχυροί οι δεσμοί μου με την Ήπειρο. Ο πατέρας μου έλεγε πάντοτε, ότι όταν έχεις ένα φίλο Ηπειρώτη, τον έχεις για όλη σου τη ζωή. Όπως ξέρετε συνδέομαι προσωπικά με τον Σπύρο Κυριάκη εδώ και πάρα πολλά χρόνια, έχω παρακολουθήσει όλη την πορεία του, είμαι από κοντά σε διάφορα θέματα οπότε ενημερώνομαι από πρώτο χέρι. Εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθειά του αυτή τη στιγμή, είναι ένας νέος άνθρωπος, επιχειρηματίας, ξέρει την αγορά, ξέρει τα προβλήματα. Είναι από τους ανθρώπους που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη με τα στελέχη, να μπούνε δηλαδή άνθρωποι νέοι στην πολιτική, άρα χαίρομαι διπλά. Πιστεύω ότι η Πρέβεζα έχει εξαιρετικά άξιους ανθρώπους, εύχομαι καλή επιτυχία και το βράδυ της Κυριακής να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί» τόνισε η κ. Μπακογιάννη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ