Κυριακή, 05/07/2020

Δύο μόνιμοι σφαγιτιδικοί καθετήρες τοποθετήθηκαν σε αιμοκαθαιρόμενους ασθενείς στο Νοσοκομείο Πρέβεζας

Η προσπάθεια για καλύτερες υπηρεσίες στο Γ Ν Πρέβεζας τα τελευταία χρόνια αποδίδουν εξαιρετικά αποτελέσματα

Μετά από επίδειξη ειλικρινούς και χωρίς ηγεμονισμούς συνεργασίας το Χειρουργικό το Αναισθησιολογικό και το Νεφρολογικό τμήμα του Γ. Ν. Πρέβεζας πέτυχαν να τοποθετήσουν δύο μόνιμους σφαγιτιδικούς καθετήρες σε αιμοκαθαιρόμενους ασθενείς. 

Αυτού του είδους οι καθετήρες στην πράξη καθιστούν ασφαλέστερη την διαδικασία της αιμοκάθαρσης, μιας και η μορφολογία τους εγγυάται μικρότερο ποσοστό λοιμώξεων επικίνδυνων για την επιβίωση των ασθενών. 

Επίσης μόνο αμελητέο δεν είναι το γεγονός ότι η συγκεκριμένη κατηγορία των ασθενών δεν θα χρειαστεί πια να υποστεί μια εσωτερική έστω και προσωρινή μετανάστευση προς νοσοκομεία κυρίως των Αθηνών, που χαρακτηρίζεται από κόπο και έξοδα 

Τους αξίζουνε συγχαρητήρια

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου παραμένει προσηλωμένη στο στόχο της για ποιοτικές και αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας ως δημόσιο αγαθό, με ανοιχτό το δημόσιο νοσοκομείο ισότιμα για όλους τους πολίτες και θα συνεχίσει να καταβάλει συνεχείς και έντονες προσπάθειες για την ενίσχυσή του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 σχόλιο για “Δύο μόνιμοι σφαγιτιδικοί καθετήρες τοποθετήθηκαν σε αιμοκαθαιρόμενους ασθενείς στο Νοσοκομείο Πρέβεζας”

  1. Ο/Η Εύη Καχριμάνη λέει:

    Απορώ που παρόλο, το τμήμα της Αιμοδοσίας για το ένα περιστατικό χορήγησε ΑΜΕΣΑ 4 φιάλες αίμα , Χωρίς να έχει προκαταβληθεί ούτε μία, ως προγραμματισμένη ιατρική επέμβαση, η Διοίκηση του Νοσοκομείου Ούτε καν ανέφερε το τμήμα της Αιμοδοσίας για το συγκεκριμένο εγχείρημα.
    Είναι προφανές ότι οι Διοικούντες του Νοσοκομείου δεν έχουν κατανοήσει τον επιτελικό ρόλο της Αιμοδοσίας ( μέσω των εθελοντών αιμοδοτών) για την στήριξη της λειτουργίας όλων των κλινικών!!!
    Εύη Καχριμάνη
    Διευθύντρια Αιμοδοσίας.

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ