Δευτέρα, 21/09/2020

Αναφορά με συγκίνηση στον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη από τον Υποψήφιο Βουλευτή Σπύρο Κυριάκη

Λίγες ημέρες πριν τις εκλογές και έχοντας την παράσταση νίκης με το μέρος του, ο Υποψήφιος Βουλευτής Πρέβεζας Σπύρος Κυριάκης, θυμάται και μοιράζεται μαζί μας μία πολύ συγκινητική για τον ίδιον εμπειρία. Πως αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί  η συνομιλία ενός πολιτικού με έναν πρώην πρωθυπουργό σαν τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Ο Σπύρος Κυριάκης συνάντησε τον  επίτιμο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνο Μητσοτάκη στο γραφείο του τον Νοέμβριο του 2016, όπου συνομίλησαν για αρκετή ώρα:

Ο υποψήφιος Βουλευτής Πρέβεζας δημοσίευσε μέρος της συνομιλίας τους στα social media σήμερα το πρωί:

«Ήταν ένα βροχερό πρωινό του Νοεμβρίου του 2016 όταν περνούσα για τελευταία φορά το κατώφλι του γραφείου που βρίσκεται επί της οδού Αραβαντινού.
Ύστερα από μια μικρή αναμονή οδηγήθηκα στα ενδότερα του γραφείου όπου ο επίτιμος με καλοδέχτηκε με την πραότητα και την καλοσύνη που τον διέκρινε πάντα.
Τα σημάδια του χρόνου ήταν έντονα πάνω του ενώ είχε πλέον και δυσκολία στην όραση.
Μπήκα αμέσως στο θέμα
«Πρόεδρε η χώρα δεν πάει καθόλου καλά. Ανησυχώ ιδιαίτερα»
«Η Ελλάδα παιδί μου είναι μικρή χώρα. Όσο εύκολα χαλάει, τόσο εύκολα φτιάχνει» μου απάντησε και συνέχισε «Εγώ δεν ανησυχώ, έχω πίστη σε σάς. Στην Νέα γενιά. Εσείς θα ξαναφτιαξετε την Ελλάδα όπως την φτιάξαμε και εμείς μετά τον πόλεμο»
Του ζήτησα να μου κάνει μια αφιέρωση πάνω σε μια παλαιότερη φωτογραφία μας για να με συνοδεύει στην πολιτική μου διαδρομή
«Με θερμές ευχές για προκοπή και επιτυχία» έγραψε, προσθέτοντας την ημερομηνία και την χαρακτηριστική του υπογραφή.
Τον ευχαρίστησα και έφυγα κρατώντας την σφιχτά στο χέρι.
Σήμερα η φωτογραφία αυτή κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και κοσμεί το πολιτικό μου γραφείο για να μου θυμίζει τα τελευταία λόγια του μεγαλύτερου Έλληνα πολιτικού»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ