Ένθερμη υποδοχή για τον Σπύρο Κυριάκη στην Πρέβεζα – Μεγαλειώδης συγκέντρωση για την Νέα Δημοκρατία

Λένε πως από τον παλμό του κόσμου στις προεκλογικές συγκεντρώσεις φαίνεται και το αποτέλεσμα της κάλπης. Στην Κεντρική Προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποίησε η Νέα Δημοκρατία στην Πρέβεζα, φάνηκε ξεκάθαρα το προβάδισμα της στο Νομό Πρέβεζας. Προβάδισμα που εξασφαλίζει όχι μόνο λόγο του κλίματος υπέρ της πανελλαδικά, αλλά και χάρις στο υψηλό επίπεδο των υποψηφίων της στο Νομό Πρέβεζας, το οποίο ανέβασε πολύ υψηλά τον πήχη.

Και οι τέσσερις υποψήφιοι είναι πάρα πολύ αξιόλογοι, οφείλουμε όμως να αναφέρουμε ότι η παρουσία ενός υποψηφίου καθ όλη την προεκλογική περίοδο αλλά και στην ομιλία του απόψε το βράδυ ξεχώρισε.

Με τον καθαρό και δυνατό πολιτικό του λόγο και με τις ξεκάθαρες θέσεις του για τον Νομό μας, ο Υποψήφιος Βουλευτής Πρέβεζας Σπύρος Κυριάκης, όχι απλά κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά εισέπραξε και τις πιο δυνατές και θετικές αντιδράσεις του κόσμου. Απέδειξε πως έχει στόφα μεγάλου πολιτικού. Απέδειξε πως η Πρέβεζα, αξίζει να έχει έναν τέτοιο πολιτικό να την εκπροσωπεί στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Τόσο όταν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Νίκος Τζίμας αναφέρθηκε στο όνομα του, όσο και κατά την διάρκεια της ομιλίας του Σπύρου Κυριάκη, η Πρέβεζα σείστηκε στη κυριολεξία από έναν δυνατό πολιτικό σεισμό.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο Σπύρος Κυριάκης είπε μεταξύ άλλων :”Στην Πρέβεζα σήμερα χτυπάει η καρδιά της Νέας Δημοκρατίας. Όλοι μαζί σήμερα ενώνουμε τις φωνές μας για να ακουστεί μακριά η φωνή της Πρέβεζας, η φωνή της Πρέβεζας που ζητάει αλλαγή. Στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα αλλάζει, στις 7 Ιουλίου η Πρέβεζα αλλάζει! Στις 7 Ιουλίου η Ελλάδα αλλάζει γιατί η ΝΔ θα γίνει κυβέρνηση και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα γίνει πρωθυπουργός αυτής της χώρας. Αφήνουμε πίσω μας μια περίοδο παρακμής, μια περίοδο γεμάτη αυταπάτες, απάτες και εξαπάτησης του ελληνικού λαού. Μια περίοδο με συμπεριφορές ανθρώπων οι οποίες μας πρόδωσαν και μας πλήγωσαν. Μια περίοδο που το ατύχημα της ιστορίας με την ονομασία ΣΥΡΙΖΑ δεν δίστασε να τα βάλει με οποιοδήποτε συνιστά την εθνική μας ταυτότητα. Επιτέθηκε στην εκκλησία, φτωχοποίησε την κοινωνία, ευνούχισε την αστυνομία, διέλυσε την Παιδεία, ενώ δεν δίστασε να επιτεθεί ακόμη και στην οικογένεια. Σήμερα είναι μια μαύρη επέτειος για την ιστορία της πατρίδας μας. Σήμερα είναι μια επέτειος διχασμού. Σαν σήμερα πριν 4 χρόνια έλαβε χώρα ένα διχαστικό δημοψήφισμα και μπορεί η επέτειος να έχει ξεχαστεί, ο υπαίτιος όμως δεν έχει ξεχαστεί! Ένα δημοψήφισμα το οποίο ήταν η απαρχή των όσων ζήσαμε από εκεί και πέρα. Κλείσιμο τραπεζών, capital controls, 3ο και 4ο μνημόνιο, υποθήκευση της εθνικής περιουσίας στο υπερταμείο, 12,5 δις νέοι φόροι, μείωση συντάξεων, σκάνδαλα, εξοπλιστικά, κανάλια, Πετσίτης, Πολάκης, όλα αυτά ήταν όσα βιώσαμε τα τελευταία 4,5 χρόνια και όταν το καράβι ξεκίνησε να βουλιάζει οι σύντροφοι μεταφέρθηκαν στο κότερο με πούρα, χαβιάρι και Βελουχιώτη Άρη. Πιο κυνικοί από ποτέ, πιο αδίστακτοι από ποτέ, το ίδιο ψεύτες όπως και την πρώτη φορά που υφάρπαξαν την ψήφο του ελληνικού λαού. Όλα αυτά θα πρέπει να τα αφήσουμε πίσω.” και πρόσθεσε “Σας ζητάω να μου δώσετε δύναμη, δύναμη να παλέψω για τη γενιά μου, για τις γενιές των μεγαλυτέρων, για τις γενιές των παιδιών μας αλλά και δύναμη να παλέψω για τον τόπο μας, να παλέψω για την Πρέβεζα. Έναν τόπο ο οποίος είναι πλούσιος, οι άνθρωποι όμως που ζουν σε αυτόν δεν είναι το ίδιο πλούσιοι. Έναν τόπο ο οποίος διαχρονικά βλέπει τις ευκαιρίες να τον προσπερνούν χωρίς να μπορεί να τις αδράξει. Έναν τόπο ο οποίος μέχρι και σήμερα δεν έχει καταφέρει να αναδείξει τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα. Και όμως, έναν τόπο με ανθρώπους τίμιους και εργατικούς που έχουν μάθει να δουλεύουν και να δημιουργούν. Λεβέντες, που δεν παρατάνε στα δύσκολα. Για αυτή την Πρέβεζα σας ζητάω να παλέψω, για έναν τόπο που έχει τρεις βασικές πλουτοπαραγωγικές διαδικασίες. Τον τουρισμό στα παράλια, την πρωτογενή παραγωγή στην ενδοχώρα και το έντονο πολιτιστικό της στοιχείο και αυτές τις τρεις πλουτοπαραγωγικές διαδικασίες οφείλουμε να τις διασυνδέσουμε ώστε να δημιουργήσουμε αυτό το οποίο ονομάζεται αειφόρος ανάπτυξη”.

Στο τέλος της προεκλογικής συγκέντρωσης της Νέας Δημοκρατίας και όταν όλοι οι υποψήφιοι ανέβηκαν στο πατάρι, ο Σπύρος Κυριάκης με μία ιπποτική κίνηση, κυρίως σεβασμού στο γυναικείο φύλο, προσέφερε λουλούδια στις συνυποψήφιες του κες Σέβη Κονταξή και Δήμητρα Ραβανού, ενώ αντάλλαξε θερμό εναγκαλισμό και με τον συνυποψήφιο του κ. Στέργιο Γιαννάκη. Στιγμές πολιτικού ήθους και πολιτικού πολιτισμού. Στιγμές που η Πρέβεζα χρειάζεται και την επόμενη ημέρα.

Η πραγματικά πολύ μεγάλη συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας , ξεκίνησε με το χαιρετισμό του Προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Νίκου Τζίμα, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων: ” Στις 26 Μαΐου δείξατε την εμπιστοσύνη σας στην Νέα Δημοκρατία και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό. Οι ευρωεκλογές και οι περιφερειακές εκλογές ήταν ένα πρώτο βροντερό όχι στην αποτυχία και την εξαπάτηση. Καταδικάσατε συνολικά την προπαγάνδα του φόβου και δεν παγιδευτήκατε στα ψευτοδιλήμματα του Αλέξη Τσίπρα και με την ψήφο σας εγκρίνατε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, αυτή τη σύντομη εκδοχή που κρατάτε τώρα στα χέρια σας. Όμως , έρχεται η ώρα για να το υπογράψουμε όλες και όλοι μαζί με την ψήφο μας. Και είναι δική μας η ευθύνη την ερχόμενη Κυριακή η προσδοκία να γίνει βεβαιότητα και η ελπίδα πραγματικότητα. Στις 7 Ιουλίου , όλοι οι Έλληνες , πρέπει να εμπιστευθούμε το τιμόνι της Ελλάδας σε μία ισχυρή κυβέρνηση, σε μία κυβέρνηση που θα λειτουργεί γρήγορα , απρόσκοπτα , με τόλμη και με αποφασιστικότητα , με εμπειρία και γνώση. Σε μια ισχυρή κυβέρνηση που θα φέρει ισχυρή ανάπτυξη και πολλές δουλειές. “

Τις ομιλίες των υποψηφίων Βουλευτών άνοιξε η Υποψήφια Δήμητρα Ραβαβου η οποία μεταξύ άλλων είπε : “Είναι η ώρα της δίκης σας ισχυρής αυτοδύναμης δημοκρατικής Ελλάδας που μας αξίζουμε εμείς και τα παιδιά μας με τη νίκη αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη,,,, με τη νίκη των Ελλήνων πολιτών απέναντι στο ψέμα και την ανήθικη πολιτική απάτη ενός ηθικού πλεονεκτήματος που δεν υπήρξε στην αλήθεια ποτέ!!! Η ερχόμενη Δευτέρα και η κάθε ημέρα μετά τη νίκη της αυτοδυναμίας της Κυριακής στις 7 Ιουλίου πρέπει και οφείλει να μετατραπεί για όλους εσάς από το βουλευτή της παράταξης μας που θα εκλέξετε, η επομένη ημέρα για την Πρέβεζα!!!”

Μετά τον Σπύρο Κυριάκη μίλησε ο Υποψήφιος Βουλευτής Στέργιος Γιαννάκης ο οποίος μεταξύ άλλων σημείωσε : “Ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα σας. Προσωπικά έχω μάθει στη ζωή μου να μάχομαι, έχω μάθει στον αγώνα. Πάντα με ειλικρίνεια, με πολλή δουλειά και με αίσθημα ευθύνης. Είναι η ώρα να μιλήσουμε δυνατά και καθαρά στην κάλπη της Κυριακής για να διαμορφώσουμε μαζί τις εξελίξεις, για να πάρουμε μαζί τη ζωή στα χέρια μας. Εγώ κι εσείς, βήμα-βήμα, με φωνή δυνατή και ξεκάθαρα μηνύματα. Εγώ για εσάς όπως πάντα με λόγο καθαρό και διάφανες προθέσεις. Είναι η ώρα να πάμε στην κάλπη δυνατά. Την Κυριακή ψηφίζουμε όχι μόνο με το μυαλό αλλά και με την καρδιά μας. Στις 7 Ιουλίου ανατέλλει η φωτεινή Ελλάδα που αξίζουμε. Στις 7 ψηφίζουμε, στις 8 ξεκινάμε. Πάμε μαζί στο αύριο της πατρίδας μας και του νομού μας, με τη Νέα Δημοκρατία, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μαζί στην ελπίδα, μαζί και στο όνειρο. Πάμε να σηκώσουμε ψηλά την Πρέβεζα.”

Τον κύκλο των ομιλιών έκλεισε η Υποψήφια Βουλευτής Σέβη Κονταξή η οποία μεταξύ άλλων τόνισε : “Το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στο νομό είναι εξαιρετικό, δεν είναι ώρα για πειραματισμούς. Δεν είναι ώρα για άλλες επιλογές. Ψήφο σε οποιοδήποτε άλλο κόμμα πλην της ΝΔ είναι ψήφος ανοχής στο ΣΥΡΙΖΑ και στον κύριο Τσίπρα. Δεν θα το επιτρέψουμε! Αρκετά με τους αυτόκλητους σωτήρες. Αρκετά με τα κόμματα αντιπολίτευσης που κοιτάζουν να επιβιώσουν κάνοντας αντιπολίτευση στη ΝΔ. Καμία ψήφος χαμένη την Κυριακή. Την Κυριακή πάμε δυνατά, την Κυριακή πάμε ενωμένα.”

Ακολουθεί βίντεο με αποσπάσματα από τις ομιλίες των υποψηφίων :

Λόγω τεχνικού προβλήματος το απόσπασμα της ομιλίας του Υποψηφίου Βουλευτή κ. Γιαννάκη δεν μπoρει να ανέβει στο youtube. Για τον λόγο αυτό και για να μην υπάρχει η παραμικρή υπόνοια ότι έγινε εντέχνως από την διαχείριση του mypreveza.gr ανεβάζουμε το βίντεο της Καθημερινής Εφημερίδας Τοπική Φωνή το οποίο περιέχει αποσπάσματα από τις ομιλίες όλων των Υποψηφίων και του κ. Γιαννάκη.


3 σχόλια για “Ένθερμη υποδοχή για τον Σπύρο Κυριάκη στην Πρέβεζα – Μεγαλειώδης συγκέντρωση για την Νέα Δημοκρατία”

  1. Ο/Η Xristina pasxou λέει:

    ο κ. Γιαννακης δεν μιλησε και δεν υπαρχει βιντεο ; εστειλε γραμμα να το εκφωνησουν; Ωστοσο , επειδη παρεβρεθηκα στην ομιλια οσον αφορα το πολιτικο ηθος κ τον πολιτικο πολιτισμο στον οποιο αναφερεστε , ο θερμος εναγκαλιασμος ηταν απο την πλευρα του κ . Γιαννακη , ο κ. Κυριακης τυπικα εδωσε το χερι του! Ευχαριστω εκ των προτερων αλλα λιγο περισσοτερη αντικειμενικοτητα στις ειδησεις σας δεν βλαπτει!

  2. Ο/Η Xristina pasxou λέει:

    Μαλλον για καποιο λογο χασατε την ομιλια του βουλευτη μας κ . Στεργιου Γιαννακη γι αυτο κ αναφερετε οτι ο κ. Κυριακης απο την Παργα εισαπραξε τις πιο θετικες και εντονες αντιδρασεις του κοσμου! Μεγαλο ψεμα!!!! Ισως ετσι να εξηγειται κ το οτι δεν υπαρχει βιντεο της ομιλιας του βουλευτη! ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ! Ευχομαι οι συμπολιτες μου να ενημερωνονται απο site με περισσοτερη ειλικρινεια και αντικειμενικοτητα! Λυπαμαι πολυ !

  3. Ο/Η Xristina pasxou λέει:

    Οσο για το καθαρο πολιτικο λογο του κ. Κυριακη , ας μην το σχολιασουμε!!! Εκτος κι αν εκτος απο χαζους μας περνατε και για κουφους!!!!! Η βουλη δεν ειναι κεντρο λογοθεραπειας!

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Το ΚΚΕ ανακοίνωσε του Υποψήφιους Βουλευτές

06/02/2023, 12:29 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πανηγυρικός Εσπερινός για τους ετεροδημότες Πρεβεζάνους την παραμονή του Αγίου Χαραλάμπους στην Αθήνα

06/02/2023, 12:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ακυρώνεται η έλευση της Τίμιας Κάρας του Αγίου Παντελεήμονος

06/02/2023, 12:19 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα- Η μόνη πρωτεύουσα στην Ήπειρο που δεν έχει εξεταστικό κέντρο για τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ

06/02/2023, 11:51 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Φιλαρμονική Πρέβεζας “Ορφεύς” έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα της

03/02/2023, 12:49 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Η Πρέβεζα τιμά τον πολιούχο της Άγιο Χαράλαμπο

03/02/2023, 12:40 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites