Και ο Τάσος Μπάλκος με τον Σπύρο Κυριάκη

Απομένουν λίγες ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες των Εθνικών Εκλογών και κάθε μέρα όλο και περισσότερα πρόσωπα, όλο και περισσότεροι νέοι συντάσσονται με τον Υποψήφιο Βουλευτή της ΝΔ στο Νομό Πρέβεζας Σπύρο Κυριάκη.

Από το Σάββατο στο πλευρό του Σπύρου Κυριάκη συντάχθηκε και ο εγγονός του αείμνηστου Πρεβεζάνου Υπουργού Δημοσίας Τάξης Αναστάσιου Μπάλκου, Τάσος Μπάλκος.

Ο Σπύρος Κυριάκης συνεχίζει τις συναντήσεις του με πολίτες του νομού Πρέβεζας. Σταθμός των επισκέψεων ήταν αυτή τη φορά, η Ρωμιά, ο Άγιος Γεώργιος, το Τσαγκαρόπουλο και καταστηματάρχες της Πρέβεζας.

“Δυναμώνουμε την προσπάθεια για αλλαγή! Στην παρέα μας από εχτές ο καλός φίλος Τάσος Μπάλκος, εγγονός του αείμνηστου Πρεβεζάνου Υπουργού Δημοσίας Τάξης Αναστάσιου Μπάλκου.
Είχαμε την χαρά να κινηθούμε στο νομό, με πρώτο σταθμό τα καταστήματα της Πρέβεζας όπου συνομίλησα με ανθρώπους της αγοράς που βιώνουν μια άνευ προηγούμενου κρίση και έχουν εναποθέσει και την τελευταία τους ελπίδα στην 7η Ιουλίου.
Το απόγευμα επισκεφθήκαμε το ορεινό Τσαγκαρόπουλο και στη συνέχεια κατευθυνθήκαμε στη Ρωμιά και από εκεί στον Άγιο Γεώργιο,χωριά του Δήμου Ζηρού. Επικοινωνήσαμε το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας και συνομιλήσαμε για τα θέματα της περιοχής. Ήταν συγκινητική η υποδοχή τους αλλά και η χαρά τους που γνώρισαν τον Τάσο, ο οποίος κουβαλάει ένα όνομα βαρύ σαν ιστορία για όλους εμάς στον νομό Πρεβέζης .Είναι από τις στιγμές της προεκλογικής πορείας που πραγματικά θέλεις να γραφτούν στην μνήμη σου αλλά και από τις στιγμές εκείνες που θέλεις να μοιραστείς και τις χρωστάς στους αγωνιστές της παράταξης!
Η Ελλάδα Αλλάζει!” 
αναφέρει το σχετικό δελτίο τύπου.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites