Δευτέρα, 16/09/2019

Συναντήσεις με προεκλογικό «άρωμα» για τον Σπύρο Κυριάκη

Εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης της υποψηφιότητας του για τον Νομό Πρέβεζας, την οποία τα μεγάλα μέσα μαζικής ενημέρωσης θεωρούν δεδομένη, ο Σπύρος Κυριάκης δεν χάνει χρόνο και ήδη έχει ξεκινήσει τις συναντήσεις του με πολίτες.

Συγκεκριμένα χθες (Δευτέρα 10 Ιουνίου) παρευρέθηκε στο μέγα Εσπερινό του πολιούχου Αποστόλου Βαρνάβα, ο οποίος τελέστηκε στο ομώνυμο εκκλησάκι στο αισθητικό δάσος του Λούρου παρουσία εκατοντάδων πιστών.

Στην συνέχεια το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με πολλούς και καλούς φίλους, αλλά  και μέλη του κόμματος, με τους οποίους είχε την ευκαιρία να συζητήσει και να ανταλλάξει απόψεις για τις επικείμενες εκλογές.

Στο πρόσωπο του Σπύρου Κυριάκη συσπειρώνεται μεγάλο κομμάτι ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας, με έρεισμα την αλλαγή του πολιτικού σκηνικού στο Νομό μας.

Με τις πολιτικές του θέσεις  , τον πολιτικό του λόγο αλλά και τις προτάσεις του, το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, αποπνέει αυτόν τον αέρα αλλαγής, που πρόσφατα εκφράστηκε τόσο στην κάλπη των ευρωεκλογών, όσο και σε αυτή των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Μάλιστα, δείγμα των θέσεων του έδειξε και σήμερα (Τρίτη 11 Ιουνίου) με δήλωση του, σχετικά με την σφοδρή χαλαζόπτωση που έπληξε την περιοχή που επισκέφθηκε χθες. «Είναι επιτακτική ανάγκη η διοίκηση του ΕΛΓΑ να προχωρήσει στην άμεση στήριξη των πληγέντων παραγωγών του Νομού μας από τη σφοδρή χαλαζόπτωση.Η εκτίμηση της καταστροφής σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εκτείνεται σε πολλές εκατοντάδες στρέμματα, τα περισσότερα μάλιστα σε τελικό στάδιο προ της συγκομιδής.Επείγει η άμεση καταγραφή τους και η αποζημίωση των παραγωγών οι οποίοι είδαν τον κόπο ολόκληρης της χρονιάς να καταστρέφεται σε λίγα λεπτά.» αναφέρει στην δήλωση του ο Σπύρος Κυριάκης.

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ