Στο Συνεδριακό Χώρο του Ξενοδοχείου Margarona Royal στις 6/6/2019 ημέρα Πέμπτη και από 18:00 – 19:00 ώρα προσέλευσης η Νέα Ένωση Ξενοδόχων σε συνεργασία με την Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδας και το παράρτημά της στην Πρέβεζα , το ΙΕΚ Δέλτα Ιωαννίνων , ο Σύλλογος Καφεπωλών και συναφών επαγγελμάτων Πρέβεζας αλλά και η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων Ν. Πρέβεζας συνδιοργανώνουν ημερίδα για την επιμόρφωση Ιδιοκτητών και Προσωπικού πάνω σε θέματα διαχέιρησης-προμήθειας τροφίμων αλλά και παροχής υπηρεσιών σε θέματα που αφορούν τις επιχειρήσης:
v Οικονομία και σωστή διαχείρηση των πρώτων υλών στην κουζίνα
v Καλή και ποιοτική παροχή υπηρεσιών για τους σερβιτόρους μιας επιχείρησης (σέρβις , εμφάνιση , ένδυση , τρόπος συμπεριφοράς , στήσιμο ενός τραπεζιού)
Πιστεύουμε πως η ημερίδα αυτή είναι χρήσιμη και απαραίτητη προς τους ιδιοκτήτες αλλά και τους εργαζομένους των καταλυμάτων.
Η Νέα Ένωση Ξενοδόχων με τις δράσεις της προσπαθεί να ανεβάσει τον τουριστικό πήχυ για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών και αυτό γίνεται μέσω των σεμιναρίων.
Οι ομιλητές για την Λέσχη Αρχιμαγείρων θα είναι ο Επίτιμος Πρόεδρος Αναστάσιος Τόλης όπου θα μιλήσει για θέματα διαχείρησης στη κουζίνα και από το ΙΕΚ Δέλτα ο Κος Αδάμος Δότσιος Υπεύθυνος Τομέα Τουρισμού και Γαστρονομίας θα μιλήσει για θέματα σέρβις και παροχή υπηρεσιών.
Η συμμετοχή είναι Δωρεάν , σας περιμένουμε όλους.