Πρώτος όλων ξανά ο Χαράλαμπος Κακιούζης

Τι και αν ο συνδυασμός που ήταν υποψήφιος δεν κατάφερε να κόψει πρώτος το “νήμα” στις Δημοτικές Εκλογές, ο Χαράλαμπος (Μπάμπης) Κακιούζης για τρίτη συνεχόμενη εκλογική αναμέτρηση απέδειξε ότι, είναι ένας άνθρωπος που αυτοδιοικητικά, αν και ο ίδιος το επιθυμεί, θα μας απασχολήσει τα επόμενα χρόνια.

Με 742 σταυρούς ήρθε ξανά πρώτος από όλους τους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, από όλους τους συνδυασμούς, κάτι που αποδεικνύει ότι είναι ένα πρόσωπο πάρα πολύ αγαπητό και κοινής αποδοχής. Χαρακτηριστικό που το mypreveza.gr είχε επισημάνει και προεκλογικά.

Το γεγονός ότι ο συνδυασμός του απερχόμενου Δημάρχου Πρέβεζας θα βρίσκεται από την 1η Σεπτέμβρη στη θέση της Μείζονος Αντιπολίτευσης, έχει ήδη πυροδοτήσει διάφορα σενάρια. Το επικρατέστερο θέλει τον κ. Μπαϊλη μετά το πέρας της θητείας του να παραιτείται από την θέση του Δημοτικού Συμβούλου και του επικεφαλής της παράταξης, ώστε να μπει στο Δημοτικό Συμβούλιο ο πρώτος επιλαχών.  Αν το σενάριο αυτό επιβεβαιωθεί τότε την θέση του επικεφαλής θα πάρει κάποιο πρόσωπο με μεγάλη αυτοδιοικητική εμπειρία. Στην παράταξη της Δημοτικής Συνεργασίας υπάρχουν τρία πρόσωπα , το ένα είναι ο Λάζαρος Πιπιλίδης, το δεύτερο ο Κοσμάς Κορωναίος και το τρίτο ο Μπάμπης Κακιούζης. Επαναλαμβάνουμε βέβαια ότι πρόκειται απλά για ένα σενάριο το οποίο μπορεί να επιβεβαιωθεί, μπορεί όμως και όχι.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

«Κυκλοφοριακή ανάσα» στην Πάργα

28/01/2022, 11:17 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

“Αγνοείται” η τύχη του Μουσικού Σχολείου Πρέβεζας

28/01/2022, 11:13 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκδήλωση κοπής Βασιλόπιτας για τους εργαζομένους του Ομίλου Τέφα στην Preveza Marina

28/01/2022, 11:04 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Αμμουδιά : 41 στρεμμάτων για την δημιουργία κάμπινγκ δημοπρατεί ο Δήμος Πάργας

28/01/2022, 12:24 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ :Κάλεσμα σε συγκέντρωση συνδικάτων και φορέων στην πύλη του Νοσοκομείου

28/01/2022, 12:19 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επιστρέφει η μουσική σε εστίαση και διασκέδαση από την Δευτέρα- Απελευθερώνεται το ωράριο

28/01/2022, 12:13 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites