“Πνίγηκε” στις αγκαλιές του κόσμου ο Σπύρος Κυριάκης – Με λαό και παλμό η πρώτη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Υποψήφιου Βουλευτή Πρέβεζας

Είναι το μεγάλο φαβορί για την έδρα της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Πρέβεζας και το απέδειξε με την πολύ μεγάλη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποίησε στο Κανάλι της Πρέβεζας.

Ο Σπύρος Κυριάκης έχει καταφέρει αυτό που λίγοι μπορούν! Την εποχή που οι περισσότεροι Έλληνες στην πλειοψηφία τους νέοι, έχουν γυρίσει την πλάτη στην πολιτική και τους πολιτικούς, εκείνος τους φέρνει ξανά κοντά.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, πρώην βουλευτές, εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι, νεοεκλεγέντες περιφερειακοί σύμβουλοι, συγγενείς, φίλοι και πάρα πολλοί απλοί πολίτες ,έδωσαν δυναμικό παρών στην ομιλία του Σπύρου Κυριάκη, η οποία ήταν δυναμική σε όγκο και παλμό.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Πρέβεζας, ευχαρίστησε από το βήμα τους εκατοντάδες πολίτες που αποδέχθηκαν το κάλεσμα του και από το Κανάλι Πρέβεζας έστειλαν μαζί ισχυρό μήνυμα αλλαγής, ενώ δεν έκρυψε την συγκίνηση του αλλά και την χαρά του για το γεγονός ότι στην μέχρι τώρα πολιτική του πορεία, έχει δίπλα του την οικογένεια του.

Μεταξύ άλλων κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο Σπύρος Κυριάκης ζήτησε την συστράτευση όλων για την Πρέβεζα. “Μαζί να ενώσουμε τις φωνές μας για την Πρέβεζα, να ενώσουμε την δυνάμεις μας για να αλλάξουμε την Πρέβεζα. Όλοι μαζί θα καταφέρουμε να πάμε την Πρέβεζα σε μια νέα εποχή. Στόχος μας δεν είναι να αλλάξει η Πρέβεζα βουλευτή, στόχος μας είναι να αλλάξει η Πρέβεζα εποχή!” τόνισε και πρόσθεσε “Αφήνουμε πίσω μας μια περίοδο παρακμής, μια περίοδο γεμάτη αυταπάτες,  απάτες και εξαπάτησης του ελληνικού λαού. Μια περίοδο με συμπεριφορές ανθρώπων οι οποίες μας πλήγωσαν και μας πρόδωσαν. Όλοι μας τα τελευταία 9 χρόνια βιώνουμε μια παρατεταμένη κρίση. Μια κρίση η οποία ξεκίνησε ως κρίση δανεισμού, εξελίχθηκε σε οικονομική κρίση και εν συνεχεία δυστυχώς έλαβε διαστάσεις κοινωνικής κρίσης.Χειρότερη όμως από την κοινωνική κρίση αυτή καθεαυτή δεν είναι άλλη από την κρίση θεσμών και αξιών που βιώνει η Ελλάδα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Μια κρίση θεσμών και αξιών με απευθείας παρεμβολές στο χώρο της δικαιοσύνης, αλλά και εικόνες που προσβάλουν όλους μας.”

“Ανήκω σε μία γενιά της οποίας δυστυχώς το παρόν και το μέλλον έχει υποθηκευτεί από πράξεις και παραλήψεις των προηγούμενων γενιών. Μια γενιά η οποία πληρώνει μία κρίση την οποία δεν δημιούργησε και για την οποία δεν φταίει.” υπογράμμισε ο Σπύρος Κυριάκης και συνέχισε “Για αυτή την γενιά σας ζητάω να μου δώσετε την δύναμη να παλέψω. Σας ζητάω όμως ταυτόχρονα να μου δώσετε την δύναμη να παλέψω και για τις γενιές των μεγαλυτέρων, για τις γενιές των γονιών μας. Των ανθρώπων που επί σειρά ετών δούλεψαν, έτσι ώστε σε εμάς σήμερα να μην λείψει τίποτα και είδαν ξαφνικά μέσα σε 10 χρόνια τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής να εξανεμίζονται. Στην γενιά αυτή οφείλουμε την αξιοπρέπεια των γηρατειών της, οφείλουμε να μπορούνε με την σύνταξη τους να διαβιώσουν και να πάρουν ένα δώρο στο εγγόνι τους. Κυρίως όμως σας ζητάω να μου δώσετε δύναμη να παλέψω για τις επόμενες γενιές, να παλέψω για τις γενιές των παιδιών μας. Δύναμη να παλέψω για τον τόπο μας, να παλέψω για την Πρέβεζα. Έναν Νομό ο οποίος είναι πλούσιος έχει όμως φτωχούς ανθρώπους.Έναν Νομό ο οποίος διαχρονικά βλέπει τις ευκαιρίες να τον προσπερνούν χωρίς να καταφέρει να τις αδράξει. Έναν Νομό ο οποίος δεν έχει καταφέρει ακόμα και σήμερα να αξιοποιήσει να συγκριτικά του πλεονεκτήματα. Η Πρέβεζα χρειάζεται αμέσως δράση. Η Πρέβεζα χρειάζεται αμέσως αλλαγή!

“Σας κοιτάω απόψε στα μάτια και σας λέω … Είμαι έτοιμος να αναλάβω την ευθύνη να σας εκπροσωπήσω. Είμαι έτοιμος να αναλάβω την ευθύνη μαζί να αλλάξουμε την Πρέβεζα. Μαζί να πάμε την Πρέβεζα μπροστά. Μαζί να πάμε την Πρέβεζα στην επόμενη μέρα” σημείωσε μεταξύ άλλων στην ομιλία του ο υποψήφιος Βουλευτής Πρέβεζας Σπύρος Κυριάκης.

That Facebook ID is unauthorized for use, please go to Settings and add it.

1 σχόλιο για ““Πνίγηκε” στις αγκαλιές του κόσμου ο Σπύρος Κυριάκης – Με λαό και παλμό η πρώτη κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Υποψήφιου Βουλευτή Πρέβεζας”

  1. Ο/Η Νο λέει:

    The messiah will come again….

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites