Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο Νομό Πρέβεζας

Την Δευτέρα 10 Ιούνη στο Ξενοδοχείο Preveza City η ΤΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ πραγματοποίησε πολιτική προεκλογική συγκέντρωση με θέμα : «Εκτίμηση των εκλογικών αποτελεσμάτων της 26ης του Μάη. Συνεχίζουμε για παραπέρα ισχυροποίηση του ΚΚΕ , για να δυναμώσει  η συμπόρευση , απέναντι σε νέα διλήμματα και παγίδες.» Στην οποία παρουσιάσθηκε και το ψηφοδέλτιο για τις εκλογές της 7ης Ιούλη.

Την παρουσίαση του ψηφοδελτίου έκανε ο Γραμματέας της ΤΕ Πρέβεζας του ΚΚΕ Κώστας Κωτσαντής ο οποίος αναφέρθηκε στα αποτελέσματα των προηγούμενων εκλογών αλλά και στον πως πρέπει να δοθεί η μάχη των επερχόμενων και τόνισε: «Για τον λαό, το πραγματικό δίλημμα των εκλογών είναι ένα: Αν την επόμενη μέρα θα δυναμώσει εκείνη η δύναμη που θα μάχεται για τα δικαιώματα, μέσα και έξω από τη Βουλή, που θα ανοίγει το δρόμο της ριζικής ανατροπής. Τη συντηρητική πολιτική, με όποια αντιλαϊκή κυβέρνηση, αυτοδυναμίας ή συνεργασίας, ούτε θέλουν ούτε μπορούν να την αντιπαλέψουν κόμματα που δοκιμάστηκαν και από κυβερνητικές θέσεις όλα τα προηγούμενα χρόνια και σήμερα βρίσκονται ή αύριο θα βρεθούν στο ρόλο της αντιπολίτευσης, ακολουθώντας «δεξιές» πολιτικές, ακόμα και με τη μάσκα της «αριστεράς» και της «προόδου». Δεν μπορούν να οργανώσουν και να προωθήσουν στο ελάχιστο τον αγώνα και τις διεκδικήσεις του λαού και μέσα στη Βουλή και κυρίως έξω από αυτήν στους δρόμους της πάλης, εκεί όπου όλα τελικά κρίνονται.»

Αναφέρθηκε στο Κόμμα μπροστά στις εκλογές λέγοντας: «Το ΚΚΕ είναι εκείνο που παλεύει όχι μόνο για να πάρουμε πίσω όλα όσα χάσαμε, αλλά και για να έχουν όλοι και όλες εργασία ικανή να εξασφαλίσει ζωή με ικανοποίηση των αναγκών, με σύγχρονα δικαιώματα, με ελεύθερο χρόνο, καθώς οι νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία του λαού μειώνουν τον αναγκαίο ημερήσιο χρόνο εργασίας. Παλεύει για την οργάνωση της κοινωνίας και της οικονομίας, όπου ο εργαζόμενος δεν θα είναι αντικείμενο εκμετάλλευσης, αλλά θα έχει καθοριστικό, κυρίαρχο ρόλο στην οργάνωση της παραγωγής, στην κατανομή του πλούτου, ώστε να ανεβαίνει συνολικά η ποιότητα ζωής για όλους και όλες.»

Καταλήγοντας ανέφερε: «Έχουμε επίγνωση των ευθυνών μας, να συμβάλουμε πιο αποφασιστικά στην ανασυγκρότηση, στη μαχητικότητα και μαζικότητα του εργατικού – λαϊκού κινήματος, στην οργάνωση της καθημερινής πάλης του λαού, στη δημιουργία μιας μεγάλης Κοινωνικής Συμμαχίας: Για να εμποδιστούν νέα μέτρα. Για την πραγματική ανακούφιση των εργαζομένων, των ανέργων, των λαϊκών νοικοκυριών, των συνταξιούχων, της νεολαίας, όλων όσοι υποφέρουν. Για την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών. Για να υπάρξει επαγρύπνηση και ετοιμότητα για τα επικίνδυνα σχέδια των ΗΠΑ – ΝΑΤΟ και τους ανταγωνισμούς στην περιοχή.

 

Για να υπάρχει μια πραγματική λαϊκή αντιπολίτευση μέσα στον λαό και μέσα στη Βουλή, απέναντι στην όποια επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση που θα προκύψει, αλλά και για να μπει πραγματικό τείχος στο φασισμό – ναζισμό, στον εθνικισμό και το ρατσισμό, για να ανοίξουμε το δρόμο, με τον λαό πρωταγωνιστή των εξελίξεων.»

Κατόπιν παρουσίασε τους Υποψήφιους βουλευτές του κόμματος στην Πρέβεζα:

  1. Κύρλας Κώστας: Γιατρός, νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Πρέβεζας, πρώην πρόεδρος εργαζομένων στο νοσοκομείο Πρέβεζας, εκλεγμένο στο Δ.Σ. των νοσοκομειακών ιατρών Ελλάδας, στέλεχος του ΚΚΕ στον Νομό Πρέβεζας.
  2. Μαλεζά Ζήνα: Μηχανικός επιστήμης υλικών, απόφοιτος μεταπτυχιακού διπλώματος, συνδικαλίστρια στα φοιτητικά χρόνια, γραμματέας του τομεακού συμβουλίου της ΚΝΕ.
  3. Παπαδημητρίου Ειρήνη: Γιατρός, ελεύθερος επαγγελματίας, νέα δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Πρέβεζας, μέλος της γραμματείας της επιτροπής της ειρήνης Πρέβεζας.
  4. Πούμπης Γιώργος: Ιδιωτικός υπάλληλος, πρόεδρος σωματείου εργαζομένων ιδιωτικών υπαλλήλων, αντιπρόσωπος στην ομοσπονδία ιδιωτικών υπαλλήλων, μέλος της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας.

Στη συνέχεια το λόγο πήραν οι υποψήφιοι βουλευτές και ανέφεραν :

  1. Κύρλας Κώστας: «Εμείς ως Κομμουνιστές δεν ταυτίζουμε τον πολιτικό αγώνα μόνο με την προεκλογική μάχη, δεν εμφανιζόμαστε μόνο παραμονή των εκλογών, με ωραία λόγια να υφαρπάξουμε την ψήφο του λαού και ύστερα είτε να χαθούμε, είτε, ακόμα χειρότερα, να σταθούμε απέναντι στους εργαζόμενους και να τους παροτρύνουμε να κάτσουν να τους ξεζουμίζουν. Για εμάς η πολιτική μάχη συνεχίζει και την επόμενη μέρα, στους χώρους δουλειάς του καθενός  μας. Στα εργοστάσια, στα σούπερ μάρκετ, στα Ξενοδοχεία, στα Νοσοκομεία. Συνεχίζουμε τον πολιτικό μας αγώνα εκεί που χτυπά η καρδιά της εργατικής τάξης. Εκεί βρίσκει γόνιμο έδαφος, εκεί βρίσκει οξυγόνο το Κομμουνιστικό Κόμμα και μεγαλώνει πάνω από έναν αιώνα τώρα.» Ακόμα : «σε αυτές τις εκλογές η ψήφος στο ΣΥΡΙΖΑ την ΝΔ και τα λοιπά κόμματα του αστικού φάσματος είναι μια χαμένη ψήφος. Είναι μια η ψήφος η οποία την Δευτέρα το πρωί θα οδηγήσει, όποιος κι αν βγει, στις ίδιες αντιλαϊκές πολιτικές, σ αυτές τις πολιτικές που εκπορεύονται από τα επιτελεία των Βρυξελλών και που στέκουν εχθρικά απέναντι στα συμφέροντα της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού. Αυτή η φυλακή των λαών που λέγεται ΕΕ εκφράζεται πολιτικά στη χώρα μας εξίσου και από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από την ΝΔ και γι αυτό οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι οι συνταξιούχοι, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και η νεολαία πρέπει σε αυτές τις εκλογές να γυρίσουν την πλάτη σε αυτές τις πολιτικές και σε εκείνους τους πολιτικούς που τις εκφράζουν. Η ψήφος, αντίθετα, στο Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας δεν είναι μια χαμένη ψήφος, είναι μια ψήφος που σίγουρα θα αποδοθεί από την Δευτέρα μετά τις εκλογές πολλαπλάσια στον λαό, είναι μια ψήφος που θα την βρίσκει ως υπερασπιστή των λαϊκών συμφερόντων κάθε μέρα στους χώρους δουλειάς, στα εργοστάσια, στο κοινοβούλιο, παντού. Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι τελικά η μοναδική ψήφος που σίγουρα δεν θα πάει χαμένη.»

2) Μαλεζά Ζήνα: «Η επίθεση προς το κόμμα μας θα οργιάσει από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ το επόμενο διάστημα, από αυτούς που έχουν γίνει το καλύτερο πλυντήριο που τους ξεπλένει όλους, από τον διαβολικά καλό Τραμπ, μέχρι τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που τους αναστήσανε και βγαίνουν τώρα δικαιωμένοι, που στο όνομα της προόδου πέρασαν ότι οι προηγούμενοι κωλώνανε να περάσουν. Και επειδή η ξετσιπωσιά τους δεν έχει όριο, τολμάνε να απευθύνονται στους ψηφοφόρους του ΚΚΕ ναι να λένε ότι το Κόμμα μας συμβάλει στο να ανέβει η δεξιά και άρα γι’ αυτό πρέπει να στηρίξουν το ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό δε γίνεται τυχαία, γιατί ξέρουν πολύ καλά ότι το ΚΚΕ ήταν, είναι και θα είναι καρφί στο μάτι της αστικής τάξης και του συστήματος.  

Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ξεφτίλισε αγωνιστικές αξίες και ιδανικά αλλά δεν τους έβαλε όλους στο χέρι. Υπάρχουν χιλιάδες εργαζόμενοι που ακόμα και αν δεν στήριξαν το Κόμμα στις πρόσφατες εκλογές λένε “πάλι καλά που υπάρχει το ΚΚΕ”.

Γιατί η ΝΔ όσο και αν επιμένει στην κόντρα με το ΣΥΡΙΖΑ, τον εύκολο αντίπαλο ακριβώς επειδή μοιράζονται τα ίδια άγχη, για τις επενδύσεις και τους δημοσιονομικούς στόχους, ξέρει ότι το εργατικό κίνημα και το ΚΚΕ δεν προσκυνάει ούτε διαβολικά καλούς μακελάρηδες, ούτε εφοπλιστές, βιομήχανους και τραπεζίτες.

Καλά κάνουν και σκυλιάζουν. Καλά κάνουν και φοβούνται.

Και σε αυτόν το φόβο τους για να μην μετατρέπεται η αγανάκτηση και η οργή σε οργανωμένο συλλογικό αγώνα, στο εργατικό κίνημα στη συμπόρευση με το Κομμουνιστικό Κόμμα, φτιάχνουν κόμματα μίας χρήσης, με ημερομηνία λήξης μέχρι να γίνει η δουλειά για το σύστημα, όπως έγινε με το ΠΟΤΑΜΙ, τους ΑΝΕΛ, την Ένωση Κεντρώων, πιο παλιά τη ΔΗΜΑΡ.

Γιατί τι άλλο φανερώνεται για το κόμμα του Βαρουφάκη όταν έχει ήδη ομολογήσει ότι θα συνεργαζόταν τόσο με το ΣΥΡΙΖΑ όσο και με τη Νέα Δημοκρατία σε μία από τις πάμπολλες εμφανίσεις του στα κανάλια. Εξάλλου δεν είναι και κανένας καινούργιος, υπουργός οικονομικών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ήτανε, μια χαρά έβαζε τις υπογραφές του και μάλιστα σε σχέση με τη νεολαία για να ξαναθυμηθούμε ήταν αυτός που δέσμευσε τα αποθεματικά των πανεπιστημίων και των ΤΕΙ.

Τι άλλο δείχνει η πρόσφατη δήλωση του πρωθυπουργού ότι σε ειδικές συνθήκες θα μπορούσε να συγκυβερνήσει με τη Δεξιά, όπως είπε.

Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Να ψηφίζεις κάτι και τελικά σου βγαίνει κάτι άλλο. Γι’ αυτό ψήφος στο ΚΚΕ, γιατί ξέρεις ότι θα σου βγει ΚΚΕ. Γιατί οι δεσμεύσεις που έχει το ΚΚΕ είναι στον εργατόκοσμο και τη νεολαία και όχι στα επιχειρηματικά συμφέροντα, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ και οι κομμουνιστές το αποδεικνύουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν, πλάι πλάι με το λαό στον καθημερινό δίκαιο αγώνα.

 

3) Παπαδημητρίου Ειρήνη: «Απευθυνόμαστε σε όλους όσοι νιώθουν αριστεροί, προοδευτικοί, δημοκράτες και δεν ξέχασαν, δεν αλλοίωσαν, μαζί με την τετράχρονη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, τις αξίες και τα ιδανικά τους, τους στόχους και τις ελπίδες τους, δεν τα κατέθεσαν όλα αυτά στο σύστημα της κάθε είδους βαρβαρότητας, της εκμετάλλευσης, στα επιτελεία της ΕΕ και του ΝΑΤΟ. Ξέρουν πως οι έννοιες «αριστερά», «πρόοδος», «δημοκρατία» είναι έννοιες ταυτισμένες με τον ανυποχώρητο ταξικό αγώνα, για να βελτιώσουμε τη ζωή μας, με υψηλά ιδανικά και αξίες για την πρόοδο της κοινωνίας, με την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο και όχι για να γυρίσουμε πίσω στον μεσαίωνα. Είναι ταυτόχρονα και έννοιες ασυμβίβαστες με την εξαπάτηση, την κοροϊδία, το ψέμα, την αλαζονεία.

 

Απευθυνόμαστε σε όσους προβληματίζονται να ξαναψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, υπό το φόβο της επανόδου της ΝΔ. Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ήρθε να επιβεβαιώσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, με τη διακυβέρνηση και τις συμμαχίες του, όχι μόνο δεν «ξεμπέρδεψε με το παλιό», αλλά το «ξέπλυνε» και το ανέστησε, του έδωσε τη δυνατότητα να εμφανίζεται δικαιωμένο, αφού και αυτός κινήθηκε στα αντιλαϊκά χνάρια των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Άλλωστε, είναι αποτέλεσμα της ενιαίας στρατηγικής τους. Μάλιστα, ο ίδιος ο κ. Τσίπρας δηλώνει ότι μπορεί να υπάρξει συγκυβέρνηση με τη Δεξιά, «εάν το απαιτήσουν οι συνθήκες»…

 

Απευθυνόμαστε στους εργαζόμενους, στους ανθρώπους του μόχθου, που μπορεί να ξαναέδωσαν την ψήφο τους στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, πιστεύοντας ότι έτσι θα τιμωρήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όμως δεν έδωσαν άφεση αμαρτιών στην αντιλαϊκή πολιτική ούτε λευκή επιταγή για τη συνέχεια. Βαθιά μέσα τους γνωρίζουν ότι αυτά τα κόμματα δεν αλλάζουν. Τα ίδια θα συνεχίσουν να κάνουν και ξέρουν να το κάνουν σαν «παλιές καραβάνες» του συστήματος, αξιοποιώντας το συγχωροχάρτι που τους έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, τους αντιλαϊκούς μνημονιακούς νόμους που και αυτός ψήφισε.

 

Γνωρίζετε το ΚΚΕ από το χώρο δουλειάς, το χωράφι, τη γειτονιά. Μαζί σας πάλεψαν για κάθε μικρό και μεγάλο πρόβλημα, για την ίδια τη ζωή σας, ήταν πρωτοπόροι στον αγώνα ενάντια στο φασισμό και το ρατσισμό. Εκεί ήταν, εκεί θα συνεχίσουν να είναι. Γι’ αυτό και έχει μεγάλη σημασία να είναι πιο δυνατό το ΚΚΕ, για να νιώθετε και εσείς πιο δυνατοί και σίγουροι ότι μπορούμε να διεκδικήσουμε έναν κόσμο «στο μπόι των ονείρων μας». Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι η μόνη αντισυστημική ψήφος, η μόνη πραγματικά ριζοσπαστική και ανατρεπτική.

 

4) Πούμπης Γιώργος: «Το παραμύθι της μεταμνημονιακής εποχής και της δίκαιης ανάπτυξης που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ή της βιώσιμης ανάπτυξης  που προβάλλει η ΝΔ δεν αφορούν την καθημερινότητα του λαού και τις ανάγκες του. Η ανάπτυξή τους αφορά τα κέρδη των λίγων και προϋποθέτει μεγαλύτερη ένταση της εκμετάλλευσης για τους εργαζόμενους. Οι όροι για το φιλικό επενδυτικό περιβάλλον προϋποθέτουν ακόμη φθηνότερη εργατική δύναμη και μεγαλύτερο τσάκισμα των εργασιακών δικαιωμάτων. Τα διλήμματα «πολιτική αλλαγή και σταθερότητα» που προβάλλει η ΝΔ, και «πρόοδος ή συντήρηση» που προβάλλει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κάλπικα, γιατί και οι δύο, παρά τις επιμέρους διαχειριστικές διαφορές τους,  υπηρετούν την ίδια στρατηγική και πολιτική και η οποία θα εκφραστεί την επομένη των εκλογών με όποια κυβέρνηση, αυτοδυναμίας ή συνεργασίας σχηματιστεί και θα είναι από χέρι αντιλαϊκή. Το Πρόγραμμά της θα είναι η ατζέντα της ΕΕ ,οι εκθέσεις της Κομισιόν, η δημοσιονομική πειθαρχία, τα ματωμένα πρωτογενή πλεονάσματα έως το 2060,οι φοροαπαλλαγές και φοροελαφρύνσεις για τους επιχειρηματικούς ομίλους, το ξεζούμισμα του λαού, θα είναι η όλο και μεγαλύτερη εμπλοκή της χώρας και του λαού μας στα ιμπεριαλιστικά σχέδια του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.

Για τον λαό το πραγματικό δίλημμά των εκλογών είναι ένα: Αν την επομένη μέρα θα δυναμώσει εκείνη η δύναμη που είναι εγγυητής των αγώνων, που είναι σταθερά και αταλάντευτα δίπλα στους εργαζόμενους, που θα μάχεται μέσα και έξω από τη Βουλή, που θα ανοίγει δρόμο για ριζικές αλλαγές και ανατροπές. Που θα είναι οργανωτής της λαϊκής πάλης όπως  οι κομμουνιστές και τα συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ που μπήκαν μπροστά για να οργανώσουν την πάλη των εργολαβικών εργαζομένων στη ΔΕΠΑ που διεκδικούν δουλειά με δικαιώματα, χωρίς εργολάβους. Οι κομμουνιστές και τα συνδικάτα που συσπειρώνονται στο ΠΑΜΕ βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του αγώνα για να οργανώσουν την πάλη των εργαζομένων ενάντια στις απολύσεις στην Τράπεζα Πειραιώς καθώς μετά την απόσχιση των κόκκινων δανείων και της μεταβίβασής τους σε ξένα funds,1200 εργαζόμενοι βρίσκονται ξεκρέμαστοι. Το ταξικό κίνημα πραγματοποίησε παρέμβαση στην επιχείρηση «Άκτιο Μαρίνα» για την καταστρατήγηση του ωραρίου από την εργοδοσία, το ταξικό κίνημα κατήγγειλε την απόλυση εργαζόμενης στο ξενοδοχείο Cleopatra Καστροσυκιάς και θα παρέμβει απαιτώντας την άμεση επαναπρόσληψη της. Οι κομμουνιστές και το ταξικό κίνημα πρωτοστάτησαν ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές όλων των αστικών κυβερνήσεων, οργάνωσαν και στήριξαν τους αγώνες και τις διεκδικήσεις των εργαζομένων στα εργοστάσια, στον τουρισμό, στις κατασκευές, στα σχολεία στα νοσοκομεία, στα αγροτικά μπλόκα. Στήριξαν τους αγώνες για αυξήσεις στους μισθούς, για 751 κατώτερο μισθό, για επαναφορά ΣΣΕ, για την υπεράσπιση της Κυριακάτικης Αργίας, για μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στους χώρους δουλειάς, εμπόδιο στους επικίνδυνους σχεδιασμούς και ανταγωνισμούς των ΝΑΤΟ- ΗΠΑ-ΕΕ.

Η εκλογική ενίσχυση του ΚΚΕ, του πραγματικού αντιπάλου της σημερινής βαρβαρότητας του δρόμου των μονοπωλίων αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για μια γνήσια, μαχητική αντιπολίτευση από τη σκοπιά των εργατικών- λαϊκών συμφερόντων, που θα βάζει εμπόδια στην αντιλαϊκή πολιτική, θα διεκδικεί ανάσες ανακούφισης για το λαό  καταθέτοντας προτάσεις μέσα στη Βουλή απέναντι σε κυβερνήσεις που το μόνο τους μέλημα είναι το ξεζούμισμα του λαού. Σε αυτές τις εκλογές κρίνεται κυρίως τι αντιπολίτευση θα υπάρχει μέσα στη Βουλή αλλά και μέσα στο λαό απέναντι στη συντηρητική πολιτική όλων των αστικών κομμάτων. Κρίνεται το κατά πόσο το ΚΚΕ θα έχει μεγαλύτερη δύναμη για να πρωτοστατεί στους λαϊκούς αγώνες, να πιέζει πιο αποτελεσματικά, να διεκδικεί από καλύτερες θέσεις, να αποσπά κατακτήσεις.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : 6 προσλήψεις ΙΔΟΧ στη ΔΕΥΑΠ

30/09/2022, 3:02 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για τις συλλήψεις των δύο μελών της εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου

30/09/2022, 2:57 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ξεκινούν οι εγγραφές στο Χορευτικό του Δήμου

30/09/2022, 2:43 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Τοποθετήθηκαν 12 υπόγειοι κάδοι σε Θεσπρωτικό και Φιλιππιάδα

30/09/2022, 2:38 μμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνεχίζεται η συντήρηση του μονοπατιού Σκάλα της Τζαβελενας-Γεφυρα του Ντάλα

30/09/2022, 2:30 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Η περιοχή που θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την Δευτέρα και την Τρίτη

30/09/2022, 2:22 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites