Μία ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή για τον Σπύρο Κυριάκη

Το “ταξίδι” της πολιτικής το ξεκινήσαμε μαζί, αλλά δυστυχώς θα το τελειώσω μόνος μου”  αναφέρει ο Υποψήφιος Βουλευτής Πρέβεζας Σπύρος Κυριάκης, ο οποίος την Κυριακή το πρωί έκανε για λίγο μία παύση του προεκλογικού του αγώνα για να βρεθεί με την οικογένεια του στο μνημόσυνο των τριών χρόνων από τον θάνατο του πατέρα του.

Ο Σπύρος Κυριάκης μιλά με συγκινητικά λόγια για εκείνον καθώς ήταν το πρότυπο του, ο άνθρωπος που όπως λέει τον έμαθε να αγωνίζεται για αυτά που πιστεύει, ένας πραγματικός ήρωας!

“Παύση του προεκλογικού αγώνα το πρωί της Κυριακής για να βρεθώ με την οικογένεια στο μνημόσυνο των τριών χρόνων από το θάνατο του πατέρα μου. Εκείνον που μου έμαθε να αγωνίζομαι για αυτά που πιστεύω, να εκτιμώ την αξία των συνανθρώπων μου και να προσπαθώ να προσφέρω. Έναν πραγματικό ήρωα! Γιατί πως αλλιώς να χαρακτηρίσεις έναν άνθρωπο που στα 28 του αψηφώντας τους κινδύνους και γνωρίζοντας τις συνέπειες των πράξεων του,πιστός στις αξίες του και στα ιδανικά του, στις 23/5/73 επιβιβάζεται στο αντιτορπιλικο Βέλος, μετέχοντας στο κίνημα του ναυτικού, σε μια προσπάθεια να αποκαταστησει την Δημοκρατία στην χώρα του. Του χρωστάω πολλά και τον ευχαριστώ για όσα έχει κάνει για μένα. Το “ταξίδι” αυτό της πολιτικής το ξεκινήσαμε μαζί αλλά δυστυχώς θα το τελειώσω μόνος μου. Να αγαπάτε τους γονείς σας και να τους το δείχνετε γιατί κάποια μέρα απλά δεν θα είναι πια μαζί σας.” αναφέρει στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook και συνεχίζει  “Το απόγευμα στα χωριά του Φαναρίου του Δήμου Πάργας. Στην Κορώνη,στο Κορωνόπουλο,στο Θέμελο και στην Κυψέλη.Νωρίτερα παρευρεθήκαμε στη λιτάνευση της εικόνας του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου στο Μεσοπόταμο. Ευχαριστη έκπληξη η παρουσία της συζύγου μου και του οκτάχρονου γιου μου που μας ακολουθησαν στην περιοδεία. Ακριβώς 15 μέρες πριν τις εθνικές εκλογές μας στηρίζετε και προχωράμε σταθερά μαζί!
Η Ελλάδα Αλλάζει!
#metonkyriako #metonkyriaki”


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites