Η νέα γενιά στο προσκήνιο με μπροστάρη τον Σπύρο Κυριάκη

Αυτό είναι το μήνυμα που αποπνέει το φωτογραφικό στιγμιότυπο που απεικονίζει τον Σπύρο Κυριάκη με μπροστάρηδες τους νέους και τις νέες που ζητούν επιτακτικά την αλλαγή, που διεκδικούν ένα καλύτερο αύριο.

Ο Σπύρος Κυριάκης και ηλικιακά αν θέλετε, συμβαδίζει με τη νέα γενιά, γνωρίζει τα προβλήματά της, γνωρίζει τις ανησυχίες της και γνωρίζει και τα «θέλω» της!

Νέος, πετυχημένος επιχειρηματίας, προσιτός άνθρωπος, με σπουδαίο βιογραφικό, εκφράζει απόλυτα την ανάγκη της νέας γενιάς για ανανέωση!

Γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 21 Νοεμβρίου του 1980. Έζησε και μεγάλωσε στην Πάργα όπου μαθήτευσε στο δημοτικό σχολείο και το Δέσκειο Γυμνάσιο, ενώ τα χρόνια του Λυκείου βρέθηκε στην Αθήνα, όπου αποφοίτησε από το τρίτο Λύκειο Γαλατσίου.

Σπούδασε στην Αγγλία οπού τo 2002 πήρε το πτυχίο του Μηχανικού Υπολογιστών και Επικοινωνιών (Computer & Communication Engineering)από το Liverpool John Moore’s University ενώ στο ίδιο πανεπιστήμιο, έκανε μεταπτυχιακό με αντικείμενο τα Μικροηλεκτρονικά (Microelectronics Design & Manufacture)και έρευνα στην Κβαντική Επεξεργασία Δεδομένων (Quantum Information Processing). Έχει εργαστεί για εταιρείες όπως η Vauxhall UK, Royal Mail, Sky UK, Codemasters, Sports Interactive και άλλες. Μιλά τρεις ξένες γλώσσες, Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά.

Το 2006 ίδρυσε στην Πρέβεζα το φροντιστήριο ξένων γλωσσών και υπολογιστών «Ευρωγνώση». Το 2008 ανέλαβε την διοίκηση του ξενοδοχείου «Lichnos Beach» ως διευθύνων σύμβουλος της Αφοί Κυριάκη Α.Ε., το οποίο ύστερα από 2 ανακαινίσεις (2011, 2015) είναι το πρώτο ξενοδοχείο πέντε αστέρων του νομού Πρεβέζης. Το 2008 ανέλαβε καθήκοντα αντιπροέδρου στον αγροτικό συνεταιρισμό Πάργας. Από τον Ιανουάριο του 2013 είμαι εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. στην Τράπεζα Ηπείρου όντας το πρώτο και μοναδικό μέλος του Δ.Σ. στην ιστορία της τράπεζας, χωρίς καταγωγή ή τόπο διαμονής τα Ιωάννινα.

Η ενασχόληση του με την πολιτική άρχισε ουσιαστικά λίγο καιρό μετά την εκλογή του Κώστα Καραμανλή στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας. Γράφτηκε στην Ο.Ν.ΝΕ.Δ. τον Απρίλιο του ‘97 ενώ υπήρξα μέλος της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ηνωμένου Βασιλείου κατά τα φοιτητικά του χρόνια. Εκλέχτηκε μέλος του τοπικού συμβουλίου Νέας Δημοκρατίας Πάργας τον Μάιο του 2006 και λίγες μέρες μετά μέλος της ΝΟ.Δ.Ε. Πρέβεζας αλλά και μέλος ΝΟΜ.ΕΚ.Ε. Πρέβεζας. Έχει διατελέσει υπεύθυνος νομού για τη Νέα Δημοκρατία στις Εθνικές εκλογές του 2007 και του 2009, καθώς και στις ευρωεκλογές του 2009. Παράλληλα ήταν συνεργάτης της γραμματείας πολιτικού σχεδιασμού από το 2007 έως το 2009. Από τον Μάιο του 2011 έως τον Μάιο του 2012 ήταν μέλος της Κεντρικής επιτροπής της Δημοκρατικής Συμμαχίας. Το 2016 εκλέχθηκε μέλος της πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας με πρόεδρο τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Είναι παντρεμένος με την Ευαγγελία Νάστου και πατέρας ενός αγοριού.

Στις 7 Ιουλίου ο Σπύρος Κυριάκης διεκδικεί την ψήφο της νέας γενιάς, την ψήφο  της γενιάς του!

 


1 σχόλιο για “Η νέα γενιά στο προσκήνιο με μπροστάρη τον Σπύρο Κυριάκη”

  1. Ο/Η Νο λέει:

    Τουλάχιστον αυτοί είναι φαγωμενοι πριν βγουν…

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites