Δωρεά κλιματιστικού στις δομές “Ψυχαργώς” από τον Σύλλογο Τριτέκνων Ν. Πρέβεζας

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 το Δ.Σ. του Συλλόγου Τριτέκνων Ν. Πρέβεζας παρέδωσε την ΔΩΡΕΑ ενός κλιματιστικού στις Δομές Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης του Προγράμματος «Ψυχαργώς» του Γ. Ν .Πρέβεζας, που θα καλύψει σημαντικές ανάγκες των ενοίκων του Προστατευόμενου Διαμερίσματος των Δομών.

Σε ανακοίνωση του ο Σύλλογος αναφέρει : “Η ενέργεια μας οφείλεται στην επαφή που έχουμε με τους υπεύθυνους της Δομής « Ψυχαργώ» και προσπαθούμε να είμαστε κοντά τους , χρήσιμοι στις προσπάθειες τους.

Η κοινωνική ευαισθησία των Τριτέκνων Ν. Πρέβεζας δεν είναι η μοναδική σε τοπικό επίπεδο. Μέσα από την συνδρομή των μελών και το υστέρημα του συλλόγου μας κάνουμε υπερήφανους όλους τους τρίτεκνους για την προσφορά τους.

Τέλος μέσα στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας σε θέματα που αφορούν τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, πραγματοποιείται η συγκεκριμένη δράση ενάντια στις διακρίσεις και τον κοινωνικό αποκλεισμό.”

Από την πλευρά της η υπεύθυνη του Ξενώνα “Εστία” σε ευχαριστήριο μήνυμα της αναφέρει: “Οι ένοικοι και τα μέλη της θεραπευτικής ομάδας των Δομών Ψυχοκοινωνικής Αποκατάστασης του Προγράμματος «Ψυχαργώς» του Γ. Ν .Πρέβεζας, ευχαριστούν από καρδιάς, τον Σύλλογο Τριτέκνων Πρέβεζας, τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ ,για τη συμβολή τους με τη Δωρεά ενός κλιματιστικού , που θα καλύψει σημαντικές ανάγκες των ενοίκων του Προστατευόμενου Διαμερίσματος των Δομών.”


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επιστρέφει στην θέση του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Πρέβεζας ο Αντώνης Μπέζας

10/08/2022, 3:00 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Άλλη μία ζημιά σε αυτοκίνητο από πτώση κλαδιού ευκάλυπτου στην Κυανή Ακτή

08/08/2022, 4:42 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Ξεκίνησε σήμερα ο δεύτερος ψεκασμός των ελαιοδένδρων στα πλαίσια του προγράμματος Δακοκτονίας 2022

08/08/2022, 4:27 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σημαντική δωρεά μουσικών οργάνων στην Φιλαρμονική Πρέβεζας «Ο ΟΡΦΕΑΣ»

08/08/2022, 4:02 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αυγουστιάτικη Πανσέληνος με τον “Ματωμένο Γάμο” του Φεντερίκο Γκαρθία Λόρκα στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Νικόπολης

08/08/2022, 3:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Δημοσιεύθηκε η προκήρυξη για 2 θέσεις ειδικευμένων ιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο

08/08/2022, 3:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites