Δημόσια πρόταση του Κώστα Κωνή σε Κώστα Μπάρκα, Στέργιο Γιαννάκη και ΚΚΕ για ραδιοφωνικό debate

Kύριοι: Κώστα Μπάρκα, Στέργιο Γιαννάκη και εκπρόσωπε στην Πρέβεζα του ΚΚΕ.

Την ώρα που στην κεντρική πολιτική σκηνή γίνονται προσπάθειες για την διοργάνωση ενός debate, έστω και εάν προβάλλονται προσκόμματα και επιστρατεύονται προσχηματικοί λόγοι για να αποφευχθεί η επί της ουσίας συζήτηση μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, στην Πρέβεζα δεν υπάρχει κανείς λόγος να μην διοργανώσουμε μια συζήτηση επι όλων των θεμάτων, στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας ή σε ένα από τους ιδιωτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, έξω και πέρα από τις θεματικές συζητήσεις, που ήδη ξεκίνησε να διοργανώνει η Δημοτική Ραδιοφωνία και εγώ συμμείχα στην πρώτη, για τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό.

Γι΄αυτό σας καλώ, να συναποφασίσουμε οι τρείς μας και ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ, μια 3ωρη δημόσια συζήτηση μέσα από την συχνότητα της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Πρέβεζας, με τη συμμετοχή και αναμετάδοση και από τα άλλα ραδιόφωνα της Πρέβεζας και όλα τα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας, ή από όποιο άλλο ηλεκτρονικό Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης επιθυμείτε.
Γιατί ο διάλογος και η ευρύτερη δυνατή δημοσιότητα των θέσεων των πολιτικών κομμάτων είναι η «Ψυχής της Δημοκρατίας». Και ως υπεύθυνοι και ενεργοί πολίτες έχουμε υποχρέωση να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας, μέσω διαλόγου και όχι μέσω μονολόγων, για τις θέσεις μας και τις προτάσεις λύσεων στα χρονίζοντα προβλήματα της χώρας και του τόπου.
Φανταζόμαι ότι δεν θα αρνηθείτε την ευκαιρία διαλόγου επί θέσεων και προτάσεων. Δεν θα αποφύγουμε δηλαδή να δεσμευτούμε ενώπιον του Πρεβεζάνικου Λαού.  Εμείς, στο Κίνημα Αλλαγής, πιστεύουμε ότι σε κάθε περίπτωση οι Πολίτες της εκλογικής Περιφέρειας μας, θα πρέπει να γνωρίζουν εάν υπάρχουν προτάσεις για να βγει η χώρα και ο τόπος μας από την παραγωγική και οικονομική περιθωριοποίηση και ποιές είναι αυτές.

Κοινοποιώντας την πρόταση μου αυτή στην Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας, την παρακαλώ, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του συντονιστή και εφόσον η πρόταση μου γίνει αποδεκτή από τους κυρίους Μπάρκα, Γιαννάκη και εκπρόσωπο του ΚΚΕ, να μεριμνήσει για τα του debate.

Eυχαριστώ εκ των προτέρων τους αποδέκτες της πρότασης μου, για την ανταπόκριση τους. Οψόμεθα.

Κώστας Κωνής

Υποψήφιος Βουλευτής Πρέβεζας

με το Κίνημα Αλλαγής.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites