Σπύρος Ριζόπουλος : “Καθαρή πρωτιά στις 26 Μαΐου”

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου Σπύρος Ριζόπουλος, επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου – Περήφανοι Ξανά» σήμερα Παρασκευή, με την ολοκλήρωση της προεκλογικής περιόδου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα ολοκληρώνεται η προεκλογική περίοδος. Για εμάς ήταν ένα ωραίο και διδακτικό ταξίδι, ένας μαραθώνιος που διήρκεσε 28 ολόκληρους μήνες.

Από την πρώτη στιγμή οι πολίτες της Ηπείρου μας αγκάλιασαν, μας εμψύχωσαν και μας ενέπνευσαν σε αυτό τον αγώνα για την αλλαγή. Για να διώξουμε, επιτέλους, την κλίκα των ξεπεσμένων που διοικεί επί περίπου τρεις δεκαετίες και έχει την ευθύνη για το γεγονός ότι η Ήπειρος είναι τελευταία στην ανάπτυξη και πρώτη στην ανεργία.

Οι Ορίζοντες Ηπείρου, μετά από δεκάδες κοινωνικές διαβουλεύσεις σε κάθε πόλη και χωριό, έχουν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο που θα κάνει την Ήπειρο πρώτη στην ανάπτυξη και πρώτη στην εργασία.

Το «σχέδιο e», η προγραμματική μας διακήρυξη, το πρόγραμμα διακυβέρνησης της Ηπείρου την επόμενη τετραετία, είναι έτοιμο. Μπορεί να αρχίσει να εφαρμόζεται από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Στο ταξίδι μας συναντηθήκαμε και συζητήσαμε με εκατοντάδες πολίτες. Με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώνουμε σήμερα ότι είμαστε πολλοί, είμαστε οι περισσότεροι.

Είμαστε τόσοι ώστε την Κυριακή 26η Μαΐου να έχουμε μια καθαρή και αδιαφιλονίκητη πρωτιά. Και την επόμενη Κυριακή, στις 2 Ιουνίου να διώξουμε το παλιό, το σκοτάδι και να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή που όταν ξεκινήσαμε φάνταζε αδιανόητη.

Οι πολίτες της Ηπείρου μας έχουν οπλίσει με δύναμη και κουράγιο για να τα αλλάξουμε όλα.

Σε αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς. Καλώ όλους τους πολίτες της Ηπείρου να προσέλθουν στην κάλπη και να εκφράσουν εκεί με την ψήφο τους αυτά που λένε καθημερινά μεταξύ τους.»


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννινα: Κλείνει Δημοτικό Σχολείο λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου

28/02/2024, 2:42 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Η μαγεία της ορεινής Ηπείρου σε ένα βίντεο

01/01/2024, 1:38 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Δημιουργία Συμμαχίας για τον Αμβρακικό

23/11/2023, 8:40 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Διαβούλευση για την ΟΧΕ «Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα, στη Φύση και στον Πολιτισμό στην Ήπειρο» στη ΠΠ 2021-2027

23/11/2023, 8:28 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο – Συστάσεις στους πολίτες από την Περιφέρεια

21/11/2023, 3:07 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Νέες απόπειρες απάτης για δήθεν εξόφληση λογαριασμών από την Περιφέρεια Ηπείρου

21/11/2023, 3:00 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Εκδήλωση ενάντια στη χρήση δηλητηριασμένων δολωμάτων στην Άρτα

24/10/2023, 7:54 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Πλήθος κόσμου στη Ροδαυγή Άρτας για την 13η Γιορτή Κάστανου

23/10/2023, 4:20 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites