Περικλής Βασιλάκης : Ένας άνθρωπος που πραγματικά θα λείψει από το νέο Περιφερειακό Συμβούλιο

Ένας άνθρωπος που πραγματικά έδωσε πολλά από την θέση του Περιφερειακού Συμβούλου και του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη στην Περιφέρεια Ηπείρου, δεν θα εκπροσωπεί πλέον την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο της Ηπείρου.

Ο Περικλής Βασιλάκης με την ευγένεια που πάντα τον χαρακτηρίζει ευχαρίστησε όλους όσοι τον τίμησαν με την ψήφο τους και πίστεψαν σε εκείνον.

“Σας ευχαριστώ από καρδιάς και όσους με Τίμησαν με την ψήφο τους και όσους δεν ….πίστεψαν σε μένα . Ειδικά θέλω να εκφράσω την απέραντη ευγνωμοσύνη μου στις φίλες και φίλους μου , στους …απλούς άγνωστους ψηφοφόρους μου , στους συγγενείς , στην οικογένειά μου ιδιαίτερα στην σύζυγό μου ΤΖΕΝΗ που με….ανέχθηκε , κατά την διάρκεια του δύσκολου μα έντιμου και ….Μοναχικού από άποψη εξωγενούς στήριξης , προεκλογικού αγώνα , που έδωσα για το καλό της Ηπείρου και των συμπατριωτών μου . 
Θερμά Συγχαρητήρια στους εκλεγέντες ή μη , άξιους συνυποψήφιους μου από τους οποίους δεν έχω κανένα παράπονο ή πικρία και τήρησα απόλυτα απέναντί τους το ” Εύ Αγωνίζεσθαι ” .
Μα πάνω απ’ όλα θέλω να Συγχαρώ τον Περιφερειάρχη μας και Επικεφαλής του συνδυασμού μας κ. Αλέξανδρο ΚΑΧΡΙΜΑΝΗ , που με Τίμησε με την εμπιστοσύνη του να είμαι μαζί του σ’ αυτό το όμορφο …Ταξίδι , για την περήφανη , πεντακάθαρη ΝΙΚΗ που του έδωσε ο λαός της ΗΠΕΙΡΟΥ απ’ την πρώτη Κυριακή , ( και όπως το 2014 δεν ….μας ταλαιπώρησε , υποψήφιους και ψηφοφόρους σε δεύτερο γύρο ) . 
Διατηρώ τις Άριστες εντυπώσεις απ’ την πεντάχρονη άψογη συνεργασία μας όπως και με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας κ. Στράτο Ιωάννου , που Συγχαίρω ιδιαιτέρως για την Εκλογή του και τους υπόσχομαι ότι θα βρίσκομαι πάντα δίπλα τους για να βοηθήσω απ’ την πλευρά μου όποτε και αν μου ζητηθεί από οποιοδήποτε …μετερίζι , για το καλό της Πατρίδας μας !!!!!!!
Με βαθιά ΕΚΤΙΜΗΣΗ και ΣΕΒΑΣΜΟ προς όλους , 
ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ .”


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites