Η ευχάριστη έκπληξη των εκλογών στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

Οι εκλογές στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας είχαν αναμενόμενα αποτελέσματα και ευχάριστες εκπλήξεις. Μια από αυτές είναι ο Σταύρος Καλαμπόκης, ο οποίος ήταν υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη.

Παρότι νέος στην πολιτική αλλά και σε ηλικία ο Σταύρος Καλαμπόκης δεν δείλιασε να εκτεθεί στα κοινά. Δοκίμασε την τύχη του στις Περιφερειακές Εκλογές, “βούτηξε” με τη μία στα βαθιά και όχι απλά “κολύμπησε”, αλλά έδειξε ότι το μέλλον του ανήκει!

Στο ευχαριστήριο μήνυμα του ο Σταύρος Καλαμπόκης αναφέρει:

“Αγαπητοί φίλοι και φίλες η εκλογική διαδικασία τελείωσε. Ήταν η πρώτη μου συμμετοχή στις εκλογές και δη στις περιφερειακές εκλογές με την Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου με επικεφαλής τον Αλέξανδρο Καχριμάνη. Για μένα ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία ο αγώνας αυτών των 2 μηνών που σκούπισα τον νομό κάνοντας ισχυρές φιλίες προσπαθώντας να αφουγκραστώ τα προβλήματα των συμπολιτών μου. Είμαι ευτυχής για το γεγονός πως περίπου 2000 συμπολίτες μου με εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους δίνοντάς μου το έναυσμα να συνεχίσω να αγωνίζομαι για μια καλύτερη Ήπειρο. Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω την οικογένειά μου τους φίλους και τους γνωστούς μου που με στήριξαν απεριόριστα καθώς και τον Αλέκο Καχριμάνη για την τιμή που μου έκανε να συμπορευτώ μαζί του . Το πεντακάθαρο και αψεγάδιαστο αυτό ποσοστό τους ανήκει…..και αυτό διότι κινήθηκα μακριά από παράκεντρα εξουσίας μακριά από θεσμικά όργανα της Πρέβεζας και μακριά από οτιδήποτε διαπλεκόμενο υπάρχει. Μπορεί να μην εκλέχτηκα αλλά δηλώνω παρών και στη πρώτη γραμμή της μάχης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!!! Καλή επιτυχία στους συνυποψηφίους μου που εκλέχθηκαν στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο ηθικά θα είμαι δίπλα τους!!!! Τα καλύτερα έρχονται!!!!”


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites