Ηχηρό μήνυμα νίκης από την πρώτη Κυριακή έστειλε το Θεσπρωτικό το οποίο “βούλιαξε” από κόσμο

Μέσα σε ενθουσιώδη ατμόσφαιρα και με την παρουσία 100άδων συνδημοτών πραγματοποιήθηκε απόψε στο Θεσπρωτικό μία μεγαλειώδης συγκέντρωση, στην Κεντρική ομιλία του νυν και υποψηφίου Δημάρχου Νικόλαου Καλαντζή.

Με λόγο ζεστό και καθαρό και με τρόπο δυναμικό ο υποψήφιος Δήμαρχος Ζηρού, μίλησε στους πολίτες. Αναφέρθηκε στο σημαντικό έργο που επιτελέστηκε στον Δήμο, τα τελευταία χρόνια, αλλά και στα εμπόδια και στις τρικλοποδιές που έβαζε η μείζονα αντιπολίτευση και ο επικεφαλής της, οι οποίοι σήμερα επιδιώκουν να επιστρέψουν στη διοίκηση. Μίλησε για τα ‘βάρη’ και τις δικαστικές αποφάσεις από την θητεία των περασμένων χρόνων που εξακολουθούν να φτάνουν στον Δήμο, για τα εμπόδια που όρθωσε η αντίπαλη παράταξη στην κατασκευή της Πλατείας του Θεσπρωτικού και γενικά την αναξιοπιστία που είχαν οι δημότες στον Δήμο με αφορμή τα όσα είχαν συμβεί με τους λογαριασμούς της ύδρευσης και με άλλα ζητήματα τα οποία αντιμετωπίζονταν με πρόχειρο και επιπόλαιο τρόπο.

Ξεδίπλωσε το όραμά του για τον Δήμο Ζηρού, τον Δήμο της σύγχρονης ψηφιακής εποχής, που βαδίζει μπροστά και μόνο μπροστά.

Καυτηρίασε σημεία του προγράμματος της παράταξης Γιολδάση, η οποία υπόσχεται πράγματα που είναι στην αρμοδιότητα άλλων, όπως για παράδειγμα τη μείωση της φορολογίας των αγροτών.

“Θέλουν να διοικήσουν τον Δήμο και δεν έχουν διαβάσει ούτε τον βασικότερο Νόμο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση τον “Κλεισθένη”” ανέφερε χαρακτηριστικά. Και πρόσθεσε: “Ανακοίνωσαν ότι έχουν 120 υποψήφια μέλη και συμπεριέλαβαν και τα μέλη των ανεξάρτητων Τοπικών Συμβουλίων, κάτι το οποίο δεν προβλέπεται από το Νόμο. Όταν κατάλαβαν την παιδαριώδη γκάφα τους έτρεχαν να κατεβάσουν τις ανακοινώσεις και τις αναρτήσεις, αλλά ήταν πλέον αργά”

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ζηρού ζήτησε νίκη και καθαρή εντολή από την πρώτη Κυριακή.

Αφού υπογράμμισε ότι ο Δήμος Ζηρού πρέπει να είναι και θα είναι στην κορυφή, επισήμανε: “Θέλω να σας ζητήσω να κρίνετε την ακολουθία των λόγων και των έργων μας και ταυτόχρονα να συγκρίνετε το χθες και το σήμερα!

Εδώ στο Θεσπρωτικό και τη λάκκα που γέννησαν τον κορυφαίο Έλληνα συγγραφέα και παιδαγωγό Χάρη Πάτση, τους  Ανδρέα και Θεοφάνη Τούση, τον μεγάλο αυτοδιοικητικό ηγέτη ευεργέτη και αναμορφωτή δήμαρχο Θεσπρωτικού, τον Αθανάσιο Καλδάνη. Εδώ που γεννήθηκαν μητροπολίτες, επίσκοποι, βουλευτές, καθηγητές Πανεπιστημίων και σπουδαίοι άνθρωποι των γραμμάτων και της τέχνης, δεν γίνεται να υπάρξει πισωγύρισμα. Έχουμε και το πρόγραμμα και την τεχνογνωσία και τα ικανά στελέχη να τα καταφέραμε.

Στο διάστημα της θητείας μας δώσαμε δείγματα γραφής, για το τι θέλουμε να κάνουμε και ποιες δυνατότητες έχουμε.

Θέλουμε έναν Δήμο σύγχρονο, εναρμονισμένο απόλυτα με τη νέα εποχή!

Ένα Δήμο δημιουργικό, φιλόξενο και φιλόδοξο!

Σας καλώ λοιπόν να μην συμβιβαστείτε και να μην υποκύψετε σε εκβιασμούς και ψεύτικες υποσχέσεις !

Δε γυρίζουμε πίσω!

Κοιτάζουμε μπροστά!

Μαζί συνεχίζουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ!

Στέλνουμε σήμερα ανοιχτό προσκλητήριο σε όλους τους συμπολίτες μας.

Στέλνουμε καθαρό και δυνατό μήνυμα, της Νέας προσπάθειας, της Νέας Νίκης της παράταξής μας, της νίκης της νέας γενιάς του τόπου μας!

της Νέας Νίκης του Δήμου και των Πολιτών!

Το αξίζουμε!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ  ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ!!!

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!

ΔΕΝ ΧΩΡΟΥΝ ΠΙΣΩΓΥΡΙΣΜΑΤΑ!!!

ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ!!!

Καλό και έντιμο αγώνα”!

Στο τέλος της ομιλίας καταχειροκροτούμενος ο νυν και υποψήφιος Δήμαρχος Ζηρού, παρουσίασε τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Θεσπρωτικού με την επισήμανση ότι: “Τα τοπικά Συμβούλια παίζουν σημαντικό ρόλο. Είναι οι συνεργάτες και οι αρωγοί μας στην εκτέλεση των έργων. Θέλουμε Τοπικά Συμβούλια και προέδρους ενεργούς και όχι αδιάφορους, όπως υπήρξαν κάποιοι σ’ αυτή τη θητεία. Γι’ αυτό κατεβάσαμε Τοπικά Συμβούλια για να ξέρουμε και να ξέρετε με ποιους θέλουμε να συνεργαστούμε και να τους στηρίξετε”.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα : Συνεδριάζει η Διακομματική επιτροπή για τις Ευρωεκλογές

16/04/2024, 1:06 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Με άρωμα Πρέβεζας στο MEGA Channel και στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο»

16/04/2024, 12:54 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Το Φιλοσοφικό Καφενείο Πρέβεζας συναντά τον Κώστα Γανωτή

16/04/2024, 12:50 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αγωγή της Εθνικής Τράπεζας στον Δήμο Πάργας – Βαριά εκτεθειμένοι πολιτικοί και υπηρεσιακοί παράγοντες

16/04/2024, 12:35 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites