Αλέξανδρος Καχριμάνης : «Αφήνουμε πίσω όσους επενδύουν στο ψέμα, στη συκοφαντία, στην παραπληροφόρηση, συμπεριφορές που είναι ασύμβατες με το ήθος και τις αρχές των Ηπειρωτών»

Οι προοπτικές στον τουρισμό σε συνδυασμό με τα τοπικά προϊόντα, ήταν ένα από τα θέματα που κυριάρχησαν στις περιοδείες του νυν και εκ νέου υποψήφιου Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη σε τοπικές κοινότητες του Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων, των Δήμων Ζαγορίου και Μετσόβου.  

Ο κ. Καχριμάνης,  τόνισε πώς η πολιτική της Περιφέρειας για τουρισμό 12 μήνες το χρόνο, έχει ήδη φέρει αποτελέσματα και ανέφερε πως στη νέα θητεία της Περιφερειακής Αρχής, έχουν προγραμματιστεί νέα οδικά έργα βελτίωσης των υποδομών, μεταξύ των οποίων είναι και η βελτίωση της σύνδεσης του Ζαγορίου και του Βορείου τμήματος του λεκανοπεδίου με την Εγνατία Οδό.

Σε συναντήσεις με κατοίκους του Ζαγορίου ο κ. Αλεξ. Καχριμάνης, υπογράμμισε πως για να υπάρχει βιώσιμη ανάπτυξη στην περιοχή, η Περιφέρεια είναι πρόθυμη να συνδράμει επενδυτικές πρωτοβουλίες που θα στοχεύουν στην παραγωγή τοπικών προϊόντων που στο παρελθόν αποτελούσαν την ταυτότητα του Ζαγορίου. Επίσης, χαρακτήρισε απαράδεκτες  μεθοδεύσεις που προκαλούν προβλήματα στην προμήθεια στύλων από τη ΔΕΗ και οι οποίες θα προκαλέσουν πρόβλημα επιβίωσης στους δασεργάτες του Ζαγορίου.

Στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Μετσόβου και στην κεντρική ομιλία του στο Μέτσοβο ο νυν και εκ νέου υποψήφιος Περιφερειάρχης, υπογράμμισε  την ανάγκη συνεργασιών για να πάει η κοινωνία μπροστά. «Τη συνεργασία εμείς την έχουμε κάνει πράξη. Στοχοποιήθηκε ο Δήμος Μετσόβου για να πλήξουν εμένα. Όμως η αλήθεια δεν κρύβεται.   Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε συνδράμει και έχουμε συνεργαστεί με όλους ανεξαιρέτως τους δήμους», ανέφερε μεταξύ άλλων για να προσθέσει πως «Αφήνουμε πίσω όσους επενδύουν στο ψέμα, στη συκοφαντία, στην παραπληροφόρηση, συμπεριφορές που είναι ασύμβατες με το ήθος και τις αρχές των Ηπειρωτών».


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΗΠΕΙΡΟΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Γιάννινα: Κλείνει Δημοτικό Σχολείο λόγω κρουσμάτων στρεπτόκοκκου

28/02/2024, 2:42 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Η μαγεία της ορεινής Ηπείρου σε ένα βίντεο

01/01/2024, 1:38 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Δημιουργία Συμμαχίας για τον Αμβρακικό

23/11/2023, 8:40 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Διαβούλευση για την ΟΧΕ «Διαδρομή στα Αρχαία Θέατρα, στη Φύση και στον Πολιτισμό στην Ήπειρο» στη ΠΠ 2021-2027

23/11/2023, 8:28 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Ήπειρο – Συστάσεις στους πολίτες από την Περιφέρεια

21/11/2023, 3:07 μμ

ΗΠΕΙΡΟΣ

Νέες απόπειρες απάτης για δήθεν εξόφληση λογαριασμών από την Περιφέρεια Ηπείρου

21/11/2023, 3:00 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Εκδήλωση ενάντια στη χρήση δηλητηριασμένων δολωμάτων στην Άρτα

24/10/2023, 7:54 μμ

ΑΡΤΑ, ΗΠΕΙΡΟΣ

Πλήθος κόσμου στη Ροδαυγή Άρτας για την 13η Γιορτή Κάστανου

23/10/2023, 4:20 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites