Πέμπτη, 13/08/2020

Συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Περιφερειακό Διευθυντή Ηπείρου της ΕΛ.ΑΣ.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου και επικεφαλής της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου – Περήφανοι Ξανά», Σπύρος Ριζόπουλος, είχε -σήμερα Παρασκευή- συνάντηση εργασίας με τον Γενικό Περιφερειακό αστυνομικό διευθυντή Ηπείρου υποστράτηγο Κωνσταντίνο Σκούμα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που ήταν εξαιρετικά εποικοδομητική, ο Σπύρος Ριζόπουλος παρουσίασε το «σχέδιο e», το πρόγραμμα διακυβέρνησης της Ηπείρου και ενημέρωσε τον κ. Σκούμα για την προσπάθεια της διαμόρφωσης των οικονομικών δυνατοτήτων με βάση τις οποίες θα γίνει δυνατή η στήριξη της Ελληνικής Αστυνομίας στην Ήπειρο σε επίπεδο υποδομών.

Σε αυτή την κατεύθυνση ο Σπύρος Ριζόπουλος επανέφερε την πρόταση που είχε διατυπώσει στο δημόσιο διάλογο πριν από 18 μήνες για την υπογραφή, μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, προγραμματικής σύμβασης για την προμήθεια περιπολικών μέσω leasing.

Από τη δική του πλευρά, ο αστυνομικός Περιφερειακός Διευθυντής Ηπείρου είχε τη δυνατότητα να ακούσει με ενδιαφέρον τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των Οριζόντων Ηπείρου για τα γενικότερα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας στην ευρύτερη περιοχή. Ειδικότερα, έγινε αναφορά στα ζητήματα που υπάρχουν κυρίως σε όλη την παραμεθόριο αλλά και σε περιοχές όπως η βιομηχανική ζώνη της Πρέβεζας, και η ευρύτερη περιοχή του λιμανιού στην Ηγουμενίτσα.

Ο Σπύρος Ριζόπουλος τον ενημέρωσε ότι για την επίλυσή τους θα υπάρξει στενή συνεργασία μετά τις εκλογές.

Ειδικότερα, σε ότι αφορά στην παραμεθόριο περιοχή, από την πλευρά του Σπύρου Ριζόπουλου τονίστηκε η υποστήριξη στο δίκαιο αίτημα παροχής -στο προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ.- «επιδόματος παραμεθορίου». Τόνισε, δε, ότι η δαπάνη αυτή είναι ελάχιστη σε σχέση με το έργο το οποίο τους ζητείται να κάνουν.

Τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ηπείρου συνόδευαν στη συνάντηση οι δύο υποψήφιοι στην Π.Ε. Ιωαννίνων, που ανήκουν στο Σώμα, Σπύρος Καραμποΐκης και Ελπίδα Γκανιάτσα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.

Διαβάστε επίσης

ΧΡΗΣΙΜΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ