Ο Λουριώτης Νίκος Παγγές στο συνδυασμό του Νίκου Γεωργάκου «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!»

Ο Δημοτικός Συνδυασμός «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» ανακοινώνει την υποψηφιότητα του Νίκου Παγγέ.

 

Στον κύκλο των επίσημων ανακοινώσεων των Υποψηφίων του Συνδυασμού και κατόπιν της  συνάντησης συνεργασίας που είχαν στο γραφείο του Υποψήφιου Δημάρχου κ. Νίκου Γεωργάκου, έλαβε χώρα και η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ Νίκου Παγγέ ως Υποψήφιου Δημοτικού Συμβούλου στη Δημοτική Ενότητα Λούρου.

Η συνάντηση συνεργασίας πραγματοποιήθηκε ως προς τη συνέχεια της οργάνωσης των συνεχών επαφών και συναντήσεων του Συνδυασμού στην ευρύτερη περιοχή του Λούρου με παραγωγούς και επαγγελματίες αλλά και στο πλαίσιο της προγραμματικής καταγραφής και ανάπτυξης του φακέλου στη Θεματική Ομάδα Προγραμματικού Σχεδιασμού «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» (δείτε και δώστε τη γνώμη σας στη ψηφιακή διαδραστική πλατφόρμα «Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ» στην ιστοσελίδα  www.dimoskardiasmas.gr ).

Η ένταξη στο ψηφοδέλτιο του Υποψήφιου Δημάρχου Πρέβεζας κ Νίκου Γεωργάκου και ειδικά στη Δημοτική Ενότητα Λούρου, ενός άξιου και δυναμικού συμπολίτη μας με δυναμική και κρυστάλλινη προσωπικότητα αλλά και με μεγάλη εμπειρία όλων των τοπικών θεμάτων της περιοχής καθώς και των εξειδικευμένων συνεταιριστικών θεμάτων μέσα από την πολυετή του δράση σε επαγγελματικό και συνδικαλιστικό επίπεδο αποτελεί μήνυμα. Αποτελεί για το Συνδυασμό ένα ξεκάθαρο μήνυμα ήθους και αξιοποίησης των ελεύθερων προσωπικοτήτων που έχουν αποδείξει ότι μπορούν και έχουν τη θέληση αλλά και την αποφασιστικότητα να κάνουν την παραγωγική ανατροπή για την ανάπτυξη και να αλλάξουν το παλιό και το ξεπερασμένο με το νέο και το ιδανικό για το καλό του συνόλου και της τοπικής κοινωνίας με τιμιότητα και σεβασμό προς όλους τους πολίτες.

Ο Υποψήφιος με το Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» κ Νίκος Παγγές δήλωσε ως προς την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της τα ακόλουθα:

« Δεν έχω μάθει να κρύβομαι πίσω από δικαιολογίες και βιτρίνες όταν το καθήκον μου ως Δημότη και οικογενειάρχη με καλεί. Ο Δήμος Πρέβεζας έχει πιάσει πάτο και όλος ο κόσμος όπως και εγώ το τονίζει και αντιδρά σε κάθε ευκαιρία που όλοι τους τόσα χρόνια μας έδωσαν αμέτρητες. Για πάνω από δέκα χρόνια έχουμε «σκάσει» από το να καταπίνουμε τις ψεύτικες υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια των ίδιων και ίδιων. Έχουμε βαλτώσει και έχουμε κολλήσει στην ήρεμη και ανέμελη καθημερινότητα των όσων διοικούν χτυπώντας μας αφ’ υψηλού τις πλάτες μας και ζητώντας μας χρόνια τώρα να κάνουμε υπομονή ακόμα και όταν ο τόπος μας πνίγηκε στο νερό και τη λάσπη δίχως να έχουν κάνει ούτε τα αυτονόητα. Είμαι ένας μέσος καθημερινός νοικοκύρης οικογενειάρχης, που όπως όλοι μας κρατάμε υπερήφανοι όρθια για το καλό των παιδιών μας τα σπιτικά μας. Για το λόγο αυτό, ώστε να κρατήσουμε όρθιο το κοινό μας μεγάλο σπιτικό, την κοινή μας περιουσία  του Δήμου μας, δεν κρύφτηκα από το κάλεσμα για την ανατροπή του παλιού και δίνω το δυναμικό παρών ως Υποψήφιος στο Συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» του ικανού τεχνοκράτη, του άξιου νοικοκύρη αλλά και του τίμιου και ηθικού ανθρώπου Νίκου Γεωργάκου , για τη νίκη των νοικοκυραίων και μόνων ιδιοκτητών  του τόπου μας , τη ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ!»

 

Όλοι οι υποψήφιοι, τα στελέχη και οι εθελοντές του Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!» καλωσορίζουμε τον κ Νίκο Παγγέ στην επιλογή της νίκης των Δημοτών!

 

Ο κ Νίκος Παγγές γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λούρο το 1968 και τα τελευταία χρόνια κατοικεί στην Πρεέβεζα.  Υπήρξε συνεταιριστικός υπάλληλος με δυναμική δράση στο Σωματείο Εργαζομένων καθώς και στην Ομοσπονδία Σωματείων Εργαζομένων Γεωργικών Οργανώσεων (ΟΣΕΓΟ).  Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτικός υπάλληλος . Είναι νυμφευμένος με την Νηπιαγωγό Ελένη Μούσιου  με την οποία έχουν αποκτήσει δύο γιους.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ο ξενοδοχειακός όμιλος “MAST Hotels & Resorts” έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

11/03/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Σώμα Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας δημιουργείται στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας

19/02/2024, 3:08 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Συνελήφθη στην Πρέβεζα, ύστερα από καταγγελία νεαρών

19/02/2024, 2:59 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου : Ανατροπή στο αποτέλεσμα των … χαμένων – Εκλέγεται ο Δήμαρχος και δεν εκλέγεται ο Αντιδήμαρχος

19/02/2024, 2:23 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Εκλογές ΠΕΔ Ηπείρου: Εκλέχθηκε με πρωτιά ο Γιώργος Νίτσας – Δεν εκλέχθηκε ο Νίκος Γεωργάκος

16/02/2024, 10:22 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Αναβάλλονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ

15/02/2024, 11:47 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Ευχαριστήρια επιστολή για την δωρεά ενός πιάνου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας

15/02/2024, 11:41 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ, ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑ

Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο στον Κερασώνα

05/02/2024, 7:50 μμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites