Ο “αθόρυβος εργάτης” του Δήμου Πρέβεζας Χαράλαμπος Κακιούζης

Αγαπητό, αξιόλογο και σεβαστό σε όλους τους πολιτικούς χώρους στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο νυν Αντιδήμαρχος Λούρου Χαράλαμπος Κακιούζης δίνει δυναμικό παρών και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, ως Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πρέβεζας με τον συνδυασμό του Χρήστου Μπαϊλη “Δημοτικής Συνεργασία”

Ο Χαράλαμπος Κακιούζης  είναι ενεργός στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 2010. Έχει εκλεγεί δύο φορές Δημοτικός Σύμβουλος Πρέβεζας και τα τελευταία χρόνια στο πλευρό του δημάρχου Χρήστου Μπαϊλη κατέχει την θέση του Αντιδημάρχου Λούρου, ενώ εδώ και λίγους μήνες προσφέρει ακόμα περισσότερα στο Δήμο μας, μέσα από τις θέσεις του προέδρου της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου.

Ιδιαίτερα αγαπητός τόσο στην Δημοτική Ενότητα Λούρου, όπου είναι υποψήφιος, αλλά και στην πόλη της Πρέβεζας ο Χαράλαμπος Κακιούζης έχει ως δύναμη την πολύχρονη εμπειρία του, την θέληση για έναν καλύτερο Δήμο, αλλά και μία καθολική στήριξη και αποδοχή στο πρόσωπό του από το σύνολο των πολιτών, που σε όλες τις μέχρι τώρα εκλογικές αναμετρήσεις τον κατατάσσει στην υψηλότερη θέση των Δημοτικών Συμβούλων.
Όλα αυτά τα χρόνια εργάζεται μεθοδικά και αθόρυβα σε όποια θέση έχει κληθεί να υπηρετήσει,  στέκεται δίπλα στους πολίτες και το αποδεικνύει καθημερινά.
Ο γνωστός σε όλους μας Μπάμπης Κακιούζης, θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως ένας «αθόρυβος εργάτης του Δήμου» που συντάσσεται στο πλευρό του δήμαρχου Χρήστου Μπαϊλη για να συνεχίσει να προσφέρει στα κοινά, όπως έκανε τόσα χρόνια.


Σχολιάστε εδώ

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.


Διαβάστε επίσης

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Οι «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη σε Νεκρομαντείο και Κάστρο Πάργας

12/08/2022, 12:07 μμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επτά νέα οχήματα παρέλαβε ο Δήμος Πρέβεζας

12/08/2022, 11:55 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Επιμελητήριο Πρέβεζας: Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης Εργαζομένων ΛΑΕΚ 1-49 έτους 2022.

12/08/2022, 11:46 πμ

ΠΡΕΒΕΖΑ

Πρέβεζα: Εξιχνιάστηκε κλοπή από αυτοκίνητο σε παραλία

12/08/2022, 11:36 πμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Δήμος Πάργας : Προσωρινοί πίνακες κατάταξης υποψηφίων για την καθαριότητα στα σχολεία

12/08/2022, 11:24 πμ

ΠΑΡΓΑ, ΠΡΕΒΕΖΑ

Τέσσερις νέες παιδικές χαρές σε χωριά του Δήμου Πάργας

12/08/2022, 11:15 πμ


To mypreveza.gr είναι το ενημερωτικό portal για το Νομό Πρέβεζας στο οποίο μπορείτε να δείτε όλες τις τοπικές ειδήσεις, αλλά και νέα από όλη την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον κόσμο.

"Η δική σου Πρέβεζα με ένα μόνο κλικ."

Συνεργαζόμενα sites